Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSan vuosi alkoi tappiolla

 

MuSan vuosi alkoi tappiolla


Perjantai-illan huuma oli kaukana kun AC Estudiantes ja MuSa kohtasivat Tampereen Tamppi-Areenalla. Melko tilanneköyhä ottelu päättyi lopulta ACE:n 4 - 2 (0 - 1) voittoon.

Ottelussa ei ensimmäisellä jaksolla nähty oikeastaan mitään paitsi MuSan johto-osuma ajassa 15.35 kun Lasse Piiran kulman ampui takakulmaan Jani Lehtinen.

Toinen jakso alkoi MuSan kannalta synkästi, sillä seitsemässä minuutissa ACE oli kääntänyt ottelun tilanteeksi 3 - 1. Maalit tulivat tasaiseen tahtiin. Ensimmäinen oli vapaapotku noin seitsemästä metristä, jonka Matti Anttonen pommitti MuSa-vahti Jesse Vuorisen pään vierestä yläputken alle. Kaksi seuraavaa tulivat MuSan pienten merkkausvirheiden seurauksena. MuSa otti aikalisän ajassa 33.09, josta ei kulunut kuin reilu minuutti nin MuSa tuli maalinpäähän Niko Saarisen upealla osumalla. Tommi Järvinen syötti pallon keskialueelta ilmassa kohti Nikoa, joka suoraan ilmasta kääntöpotkulla ohitti ACE-vahti Iiro Kaislan. Maalin jälkeen MuSa painoi pelin ACE-päätyyn mutta hyvistäkään paikoista pallo ei MuSalle pomppinut. Viimeisellä minuutilla Anttonen oli unohtunut täysin yksin MuSan maalin eteen ja sijoitti Kaislan heittämän pallon ohi silloin maalia vartioineen viidennen kenttäpelaajan Juha Helanderin. Loppulukemat kirjattiin näin ACE:lle 4 - 2 (0 - 1).

ACE:lta palkittiin parhaana porilaislähtöinen Samu Lepistö, joka juoksi kuin duracell-pupu koko 40 minuuttia. MuSan paras oli Niko Saarinen, joka oli tullut auttamaan viime kautista joukkuettaan FC Jazzista.

Nyt alkaa MuSalle putoamispeikko jo irvistää mutta vielä on viisi peliä aikaa kääntää kurssi. Seuraavaksi kohdataan PJK Porin Urheilutalolla Su 13.1 klo 18.00 alkaen.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää