Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaikkien aikojen Pori Cup käynnistyy

Veikkausvinkit

 

Kaikkien aikojen Pori Cup käynnistyy


Torstaiaamuna alkava Pori Cup on järjestyksessään jo yhdeksäs juniorijalkapalloilijoiden suurturnaus. FC Jazzin isännöimä Pori Cup on tällä kertaa kaikkien aikojen suurin. Joukkueita turnaukseen osallistuu peräti 226, yli 80 enemmän kuin koskaan ennen.

Kokonsa yli puolitoistakertaistaneen turnauksen tunnusluvut ovat vaikuttavat. Pelejä pelataan 713, erotuomareita ja pelinohjaajia on yli 100, pelikenttiä on piirretty 34 ja eri sarjoja on 14. Sarjoista 13 on poikien, ja yksi tyttöjen. Turnauspäiviä on neljä, yksi enemmän kuin ennen.

Talkoolaisia Pori Cup työllistää satoja. Mukana ovat kaikki FC Jazzin vanhimmat juniorit, ja turnaukseen osallistuvien noin 250 juniorin molemmat vanhemmat.

- Pori Cup on aikaisempaa isompi ja jännittävämpi. Sarjojen laatu on noussut muutamassa vuodessa huimasti. Oikeastaan kaikki Suomen merkittävimmät seurat ovat mukana Pori Cupissa, turnausjohtaja Mostafa Modabberian iloitsee.

Pori Cup on harvinainen, mutta hyvin toimiva, yhdistelmä kilpatason kutsusarjoja ja kaikille avoimia yleisiä sarjoja.

- Pori Cup on aidosti valtakunnallinen turnaus. Mukana on joukkueita Rovaniemeltä, Joensuun kautta Helsinkiin, ja joka puolelta siltä väliltä.

Pori Cup tuo Porin kaupungille paljon näkyvyyttä, ja uusia ystäviä. Yli 3000 pelaajan lisäksi Pori Cup tuo kaupunkiin satoja valmentajia ja muita toimijoita sekä kokonaisia perheitä. Pori Cupin suurimmat massat ovat alle 10-vuotiaissa, joissa yleensä kokonaiset perheet matkustavat joukkueiden mukana.

- Yyteri, maauimala ja Kirjurinluoto Pelle Hermanni -puistoineen ovat vieraiden ehdottomia suosikkeja. Ne ovatkin ensimmäisiä juttuja, mitä meiltä aina kysytään. Lisäksi erinomaiset nurmikentät ovat joukkueiden mieleen, Modabberian toteaa.

Porin kaupunki tarjoaa turnaukselle erinomaiset puitteet. Majoituskouluja on käytössä peräti seitsemän, tuhansien kävijöiden muonittamisesta vastaa Cygnaueksen ruokapalvelukeskus ja priimatason kentät ovat  vapaa-aikaviraston kenttähenkilökunnan aikaansaannoksia.

Pori Cup on koko kaupungin merkittävämpiä ja suurimpia kesätapahtumia, mikä näkyy positiivisesti myös järjestelyissä.

- Yhteistyö kaupungin kanssa sujuu todella hyvin. Kaikki on hoitunut, mitä on pyydetty. Vaikuttaa, että Pori Cup on ylpeydenaihe myös kaupungin työntekijöille. He haluavat, että kaikki menee hyvin. Se on hienoa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Maalivahti Janne Järnstedt ja hyökkääjä Santeri Tähkä ovat tehneet sopimukset MuSan kanssa.

Lue lisää
FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazz on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta ennen lauantain Kakkosen cupin ensimmäistä ottelua VPS:n akatemiajoukkuetta vastaan.

Lue lisää
Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila on solminut Musan Salaman kanssa sopimuksen kaudesta 2019.

Lue lisää
Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Kakkosen B-lohkon parhaana keskikenttäpelaajana viime kauden päätteeksi palkittu Rudi Dieter jatkaa Musan Salaman miehistössä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Musan Salaman tulevan kauden joukkue täydentyy kahdella pelaajalla. Keskikentällä pelaava Ville Vihlman sekä hyökkääjä Aleksi Leppänen jatkavat Ykköseen valmistautuvan joukkueen riveissä.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää