Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaikkien aikojen Pori Cup käynnistyy

 

Kaikkien aikojen Pori Cup käynnistyy


Torstaiaamuna alkava Pori Cup on järjestyksessään jo yhdeksäs juniorijalkapalloilijoiden suurturnaus. FC Jazzin isännöimä Pori Cup on tällä kertaa kaikkien aikojen suurin. Joukkueita turnaukseen osallistuu peräti 226, yli 80 enemmän kuin koskaan ennen.

Kokonsa yli puolitoistakertaistaneen turnauksen tunnusluvut ovat vaikuttavat. Pelejä pelataan 713, erotuomareita ja pelinohjaajia on yli 100, pelikenttiä on piirretty 34 ja eri sarjoja on 14. Sarjoista 13 on poikien, ja yksi tyttöjen. Turnauspäiviä on neljä, yksi enemmän kuin ennen.

Talkoolaisia Pori Cup työllistää satoja. Mukana ovat kaikki FC Jazzin vanhimmat juniorit, ja turnaukseen osallistuvien noin 250 juniorin molemmat vanhemmat.

- Pori Cup on aikaisempaa isompi ja jännittävämpi. Sarjojen laatu on noussut muutamassa vuodessa huimasti. Oikeastaan kaikki Suomen merkittävimmät seurat ovat mukana Pori Cupissa, turnausjohtaja Mostafa Modabberian iloitsee.

Pori Cup on harvinainen, mutta hyvin toimiva, yhdistelmä kilpatason kutsusarjoja ja kaikille avoimia yleisiä sarjoja.

- Pori Cup on aidosti valtakunnallinen turnaus. Mukana on joukkueita Rovaniemeltä, Joensuun kautta Helsinkiin, ja joka puolelta siltä väliltä.

Pori Cup tuo Porin kaupungille paljon näkyvyyttä, ja uusia ystäviä. Yli 3000 pelaajan lisäksi Pori Cup tuo kaupunkiin satoja valmentajia ja muita toimijoita sekä kokonaisia perheitä. Pori Cupin suurimmat massat ovat alle 10-vuotiaissa, joissa yleensä kokonaiset perheet matkustavat joukkueiden mukana.

- Yyteri, maauimala ja Kirjurinluoto Pelle Hermanni -puistoineen ovat vieraiden ehdottomia suosikkeja. Ne ovatkin ensimmäisiä juttuja, mitä meiltä aina kysytään. Lisäksi erinomaiset nurmikentät ovat joukkueiden mieleen, Modabberian toteaa.

Porin kaupunki tarjoaa turnaukselle erinomaiset puitteet. Majoituskouluja on käytössä peräti seitsemän, tuhansien kävijöiden muonittamisesta vastaa Cygnaueksen ruokapalvelukeskus ja priimatason kentät ovat  vapaa-aikaviraston kenttähenkilökunnan aikaansaannoksia.

Pori Cup on koko kaupungin merkittävämpiä ja suurimpia kesätapahtumia, mikä näkyy positiivisesti myös järjestelyissä.

- Yhteistyö kaupungin kanssa sujuu todella hyvin. Kaikki on hoitunut, mitä on pyydetty. Vaikuttaa, että Pori Cup on ylpeydenaihe myös kaupungin työntekijöille. He haluavat, että kaikki menee hyvin. Se on hienoa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää