Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazziin uusi hyökkääjä

 

FC Jazziin uusi hyökkääjä


Hyökkääjä Tashan Adeyinka liittyy FC Jazziin kuukauden lainasopimuksella Ykkösen AC Oulusta.

Nuori brittihyökkääjä (22 vuotta) pelaa uransa ensimmäistä kautta ulkomailla. Hän aloitti Ykkösessä vakuuttavasti tehden 2 maalia kolmessa ensimmäisessä sarjaottelussa.

Tämän jälkeen hyökkääjä koki vaikeamman vaiheen, ja maalihanat tyrehtyivät.

- Tashan hakee meiltä uutta nostetta ja onnistumisia. Hän on meillä elokuun loppuun asti vuokralla. Jos pelaaja osoittautuu hyväksi vahvistukseksi, on mahdollista, että hän on koko loppukauden ajan riveissämme, edustusjoukkueen manageri Jouni Joensuu sanoo.

Adeyinka korvaa FC Jazzin kärkikalustossa Einari Kuritun ja Marcus Okorie Iqwen poissaoloja. Okorie Iqwe on polvivamman takia koko loppukauden sivussa, ja Kurittu joutuu leikkaukseen kuluvalla viikolla.

- Einarikin on todennäköisesti koko loppukauden sivussa, tai korkeintaan aivan syyskuun lopussa pelikunnossa, Joensuu kertoo.

Adeyinka on Kuritun tyylinen iso target-hyökkääjä (190 cm / 90 kg).

- Tashan on todella raamikas kaveri, joka on taitava ja hyvä suojaamaan palloa ja liikkuu myös hyvin. Toivotaan, että hän nousee uuteen kukoistukseen Jazzin paidassa.

FC Jazz kartoittaa edelleen myös muita mahdollisia lisävahvistuksia. Joukkueen testissä olleen amerikkalaistoppari Christian Ibeaghan kanssa ei päästy sopimukseen. Hän on jo jatkanut matkaansa Hollantiin hakemaan seuraavaa testimahdollisuutta.

FC Jazzin edustusjoukkue elää pelillisesti tärkeää viikkoa, jonka aikana kohdataan kaksi länsilohkon kärkipään joukkuetta. Keskiviikkona FC Jazz matkustaa Kraftin vieraaksi Närpiöön, ja sunnuntaina porilaiset isännöivät Maskua Porin stadionilla.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää