Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSa kohtaa Salamapäivän ottelussa Härmän

 

MuSa kohtaa Salamapäivän ottelussa Härmän


MuSalle tarjotaan mahdollisuutta nousta sarjan hänniltä, kun se saa vastaansa Härmän Wembleyllä pelattavassa ottelussa lauantaina. Härmä majailee sarjan toiseksi viimeisellä sijalla vain pisteen MuSan edellä. Sanomattakin on selvää, että molemmille joukkueille kelpaa vain voitto ottelusta, jotta sarjassa säilymisestä voidaan vielä edes haaveilla.

MuSa pääsee valmistautumaan otteluun hieno voitto allaan, josta varmasti koko joukkue sai rutkasti itseluottamusta. Päävalmentaja Puustisen mukaan ottelu ÅIFK:ta vastaan oli koko kauden paras ja tasapainoisin suoritus. Saman vireen jatkuessa myös Härmää vastaan pitäisi voiton olla erittäin lähellä. Paljon viime aikoina loukkaantumisista kärsinyt Härmä puolestaan sai kokea Fc Jazzin kovuuden viime pelissään, kun punapaidat hakivat selvän 0-4 voiton Kaurialan Stadionilta.

MuSan kannalta lohdullista on ollut Sami Rantalan hyvä maalivire, sillä mies on paukuttanut jo kahdeksan maalia kuluvalla kaudella. Maalimäärä on erinomainen varsinkin, kun ottaa huomioon, että MuSa on viimeistellyt kauden aikana yhteensä 21 osumaa. Myös Joonas Salon saapuminen MuSan puolustukseen on ollut erittäin positiivinen asia. Joonas pelasi eleettömän varmasti topparin tontilla ÅIFK:ta vastaan ja avasi peliä hyvällä itsevarmuudella. Toni Kuuselan ollessa todennäköisesti loppukauden sivussa, pääsee Salo pelaamaan jatkossakin luultavimmin topparin tontilla yhdessä MuSan kapteenin Jussi Välilän kanssa.

Härmällä on ollut pahoja vaikeuksia maalinteon suhteen koko kauden ajan, mistä kaiken oleellisen kertoo se, että Härmä teki ensimmäisen maalinsa kotikentällään vasta 7.8 Sportingia vastaan. Ketsuppipurkin auettua Härmä latoi samaisessa ottelussa heti neljä maalia. Kokonaisuudessaan maalinteko on tökkinyt kuitenkin pahasti, sillä Härmä on viimeistellyt vaivaiset 13 maalia, joista joukkueen paras maalintekijä Anssi Laine on maalannut neljä kertaa. Toiseksi paras maalintekijä on MuSalaisillekin erittäin tuttu kasvo Tatu Mäkelä, joka on viimeistellyt topparin tontilta kolme kertaa. Toivotaan, että Tatu nähdään myös Wembleyllä, vaikka mies joutuikin huilaamaan edellisen ottelun vaivojen takia.

MuSa saanee kasattua otteluun vahvan kokoonpanon, eikä uusia loukkaantumisia ole ilmaantunut. Varmasti sivussa jatkavat Toni Kuusela, Ville Natri ja Teemu Pelttari, jotka kärsivät kaikki pidempiaikaisista loukkaantumisista ja lienevät sivussa loppukauden.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää