Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuilla onnistunut kenraali

 

Pesäkarhuilla onnistunut kenraali


Naistenpäivää vietettiin kolmen naisten Superpesisjoukkueen toimesta mukavasti pesäpallon merkeissä Porin Karhuhallissa. Päivän aikana toisistaan mittaa ottivat kotijoukkue Pesäkarhujen lisäksi Rauman Lukko sekä Mansen Räpsä.

Päivän aloitusottelussa rakkaat paikallisnaapurit pääsivät ottamaan toisistaan mittaa toista kertaa tällä hallikaudella, kun Rauman Lukko saapui Naistenpäivän turnaukseen Poriin. Ottelu tarjosi paikalle saapuneelle monipäiselle pesiskansalle todellisen jännitysnäytelmän.

- Tämä turnaus tuli kannaltamme erinomaiseen paikkaan. Peli-ilmeen muutoksen kautta oli meillä kasvojen pesemisen paikka. Raumalla pelatussa ottelussa olimme aika nynnyjä, mutta tänään moni asia meni henkisellä puolella eteenpäin. Kuitenkaan kentälle asti se ei vielä ensimmäisessä ottelussa ylettynyt, kertoi Pesäkarhujen pelinjohtaja Risto Ojanperä ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Ottelun alku näytti raumalaisten kannalta samalta kuin joukkueiden kohtaaminen muutama viikko sitten Halli-SM-alkuturnauksessa. Heti ottelun alussa Lukko pääsi karkaamaan 0-2-johtoon. Vielä Raumalla tällainen räjähtävä lähtö olisi voinut lamaannuttaa porilaisjoukkueen, muttei tänään. Pesäkarhut piti päänsä kylmänä ja ryhtyi kuromaan eroa kiinni tasaisen varmasti.

Pesäkarhujen ja Lukon kohtaaminen päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon luvuin 1-0 (4-2, 0-0).

- Päivän toisessa ottelussamme Mansen Räpsää vastaan saatiin tuo aiemmin perään kuulutettu peli-ilme jo kentällekin mukaan. Saimme jo huomattavia parannuksia haettuihin rytminmuutoksiin, jotka lukkari Tiian (Ahvenniemi) syötöt mahdollistivat, kiitteli Ojanperä.

Vaikka sama on tämän kauden harjoitusotteluissa jo monesti todettu, täytyy sama sanoa vieläkin: Pesäkarhut pelaa tällä hetkellä koko joukkueellaan ja jokainen pääsee vaikuttamaan ratkaiseviin tilanteisiin omalla panoksellaan. Tällaista peliä on hienoa seurata.

- Vaikka sisäpelissämme on vielä hieman parannettavaa merkin lukemisessa, niin on siinäkin menty jo huimasti eteenpäin. Jäi kyllä kokonaisuudessaan todella positiivinen fiilis tästä päivästä.

Ensi viikolla joukkue matkaa taas Raumalle Halli-SM-lopputurnaukseen. Siellä joukkueellaan on vastassa erittäin haasteellinen lohko.

- Nyt vähän istutaan joukkueen kesken alas ja pohditaan, miten sinne turnaukseen oikein lähdetään. Kun vastaan asettuvat Lukko ja hallitseva mestari Virkiä tiedämme jo nyt, että edessä on ennen kaikkea henkiseltä puolelta haastavia otteluita. 3+3-muotoinen peli tuo mukanaan hyviä elementtejä pelaamiseen, Esimerkiksi on tärkeää, että pelaajat pystyvät nollaamaan tilanteet nopeasti, tarkensi Ojanperä.

Rauman Lukon ja MansenRäpsän keskinäinen ottelu oli erittäin tasainen ja ottelu venyikin aina kotiutuslyöntikilpailun toiselle kierrokselle asti. Lopulta raumalaiset vetivät kuitenkin pidemmän korren ja ottelu päättyi heidän voittonsa lukemin 2-1 (6-1, 0-7, 2-1).

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää