Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz vantaalaisten kimppuun lauantaina

FC Jazz vantaalaisten kimppuun lauantaina

Taistelu Ykkösen pisteistä jatkuu kiivaana, kun lauantaina Poriin saapuu PK-35 Vantaalta. Vantaalaiset ovat sarjataulukossa kolmantena ja taistelevat kiivaasti sarjan kakkospaikasta. Toki joukkue omaa vielä teoreettiset mahdollisuudet jopa nousuun Veikkausliigan. Toki jonkinasteinen ihme pitää tapahtua, ellei Veikkausliigassa pelaa kaudella 2015 KTP.

FC Jazz voitti edellisessä ottelussa vieraissa FC Viikingit lukemin 2-1 nousten maalin tappioasemasta voittoon. Samalla se kasvatti eron JIPPOon neljään (4) pisteeseen. Mutta taistelu Ykkösen paikasta kaudelle 2015 on kaikkea muuta kuin ohi ja pisteitä tarvitaan lisää, joten kotijoukkueella ei ole pienintäkään varaa löysäilyyn. Ja totta kai tavoitteena on antaa upealle porilaiselle yleisölle sen kaipaama ensimmäinen kotivoitto. Ykköstä on pelaamatta vielä kolme (3) kierrosta.

FC Jazz saa takaisin kokoonpanoon Riku Paularinteen ja Plumb Jusufin, jotka kärsivät Viikkari –taistossa pelikieltoa. Sen sijaan Aleksi Nurmisen ja Lauri Pirhosen pelikunto on vielä hieman arvoitus, mutta suurella todennäköisyydellä heidät nähdään ainakin kokoonpanossa.

FC Jazzin kausi on ollut kutakuinkin odotetunlainen, sillä Ykkösen kovuus oli seuran tiedossa ennen kauden alkua. Tavoitteeeksi seura asetti ennen kauden alkua sijat 1-8 ja tästä tavoitteesta taistellaan myös lauantaina. Tämä vaatii taas joukkueelta huippulatausta, jota siltä on myös lupa odottaa.

Joukkue on nollannnut edelllisen ottelun ja keskittynyt tiukasti lauantain otteluun harjoittelemalla hyvin ja keskittyneesti.

Päävalmentaja Jani Uotinen vaatii joukkueelta huippusuoritusta.

- Lähtökohdat otteluun ovat erilaiset kuin edelliseen peliin. Viime pelissä meillä oli vastassa häntäpään joukkue, huomenna kärkipään joukkue. Tämä pitää ottaa huomioon valmistautumsessa niin taktisesti kuin henkisestikin.

- Joukkueessa terveystilanne on hyvä, joka aiheuttaa positiivisen kilpailutilanteen. Toki Juuso Laitinen kärsii pelikieltoa ja Lauri Pirhosella on pientä vaivaa. Motivoituneen joukkueen saamme jalkeille. Toivottavasti saamme samanlaisen tahtotilan päälle kuin viime sunnuntaina Helsingissä. Se riittää, mutta vähempi ei riitä, päättää Uotinen.

FC Jazzin puolustuspäätä on vajaan kuukauden vahvistanut Matthew Mendy.

- Joukkueessa on paljon hyviä yksilöitä. Joukkueemme on kehittynyt joka pelistä (3), jonka olen ollut täällä Porissa. Ja joka päivä menemme eteenpäin ja tuo luottamusta joukkueeseen.

- Hyvä joukkue on vastassa. Mutta myös meillä on hyvä joukkue. Olen pelannut monessa maassa ja taso Ykkösessä on hyvä. Olisinpa pelannut täällä pidempään, hymyilee Mendy.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää