Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille kaksi uutta pelaajahankintaa

Pesäkarhuille kaksi uutta pelaajahankintaa

Viime kaudella Kempeleen Kirissä edustaneet Eveliina Kesti ja Henna Juka liittyvät Pesäkarhujen kauden 2015 joukkueen vahvuuteen. Molempien sopimukset ovat muotoa 1+1, sisältäen siis optiovuoden.

Kesti on vuonna 1995 syntynyt Kempeleen Kirin kasvatti, jolle ensi kausi Pesäkarhuissa tulee olemaan sarjassaan neljäs Naisten Superpesiksessä. Ulkopelissä lukkarin tonttia hoitava Kesti tulee olemaan myös sisäpelissä tärkeä tekijä kotiuttajan roolissaan.

- Molemmat tytöt pelasivat viime kesänä B-tyttöjen Itä-Lännessä valmentamassani Lännen joukkueessa. He vakuuttivat pelaamisellaan jo tuolloin. Eveliinalla on aihiot olla Suomen paras lukkari. Hänellä on kova heittokäsi, joka tulee olemaan myös sisäpelissä suuressa roolissa. Kunhan vain saamme hänelle tilannetta päälle, niin hän pystyy lyömään meille kesän aikana jopa 20-30 juoksua, uskoo Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund.

Henna Juka on niin ikään vuonna 1995 syntynyt pelaajalupaus, jolla on takanaan jo kaksi vuotta Superpesiksessä. Alun perin Muhoksen Pallosalamista lähtöisin oleva Juka tulee ulkopelissä pelaamaan linjassa. Sisäpelissä taas vastuuta löytyy etenijän tehtävistä.

- Hennalla on kennoissa yksi Suomen nopeimpia aikoja ja hän tulee tuomaan meille ensi kesänä paljon juoksuja. Tarkka linjapaikka on vielä haussa, mutta hän tulee olemaan todella isossa roolissa räpylässä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää