Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille kolme kovaa pelaajasopimusta

Veikkausvinkit

Pesäkarhuille kolme kovaa pelaajasopimusta

Pesäkarhut on sopinut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2015. Kaksi viime kauden pronssimitalistia on tehnyt yhden uuden pelurilisäyksen ohella kiinnitykset ensi kauden rivistöön. Yhteensä näillä pelaajilla on kasassa peräti 11 kappaletta Itä-Länsi-otteluita.

Pesäkarhuikonit Carita Toiviainen ja Susanna Puisto jatkavat porilaisjoukkueessa yksivuotisilla sopimuksilla. Edustusjoukkueeseen uutena liittyy 1+1 –muotoisella sopimuksella Leena Sippola, joka vielä viime kaudella edusti Vuokatin Vetoa.

- Olen Kuortaneen Ruonalta kotoisin oleva, nykyisin Seinäjoella asuva sairaanhoitaja. Pelaajana koen olevani periksi antamaton, kokenut ja monipuolinen.

Kolme kertaa Itä-Länsissä edustanut Sippola odottaa tulevalta kaudelta ennen kaikkea menestystä.

- Pesäkarhut on vuosia naisten superpesiksessä menestynyt seura, jossa mahdollisuus menestyä myös tulevana kautena.

Seitsemässä Itä-Länsi-ottelussa edustaneen Toiviaisen ajatuksissa oli jo päättää menestyksekäs pelaajaura.

- Kuukauden pohdintojen jälkeen, päädyin kuitenkin vielä jatkumaan. Yhtenä suurena syynä oli Samin (pelinjohtaja Österlund) jatkaminen pelinjohdossa. Roolini tulee todennäköisesti muuttumaan ensi kaudella. Siitä lähdetään, että siirryn jokeristoon.

Myös Susanna Puiston ajatuksissa oli päättää pesäpalloilijan ura viime kauteen.

- Kesällä tuli jo mietittyä, josko tämä olisi viimeinen kausi. Loukkaantumisten vuoksi halusin kuitenkin vielä katsoa ainakin yhden kauden lisää tätä touhua. Alustavien suunnitelmien mukaan roolina tulee Caritan tavoin olemaan jokeripelaaja.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund pitää uusia hankintoja merkityksiltään suurilta.

- Olen erittäin iloinen, että Carita ja Susanna jatkavat pelaamista meillä. Susku ja Carru tuovat suurta johtajuutta joukkueeseen vuosien huipputasolla pelaamisensa kautta. He tulevat varmasti jatkamaan samaa nousujohteista tietä. He ovat tärkeä lisä kauden 2015 joukkueeseen niin pelillisesti, kuin pelin ulkopuolellakin.

Leena taas on todellinen peluri ja taistelemisen ruumiillistuma, joka ei varmasti anna periksi. Hän on oikea huippuvahvistus linjaan ja tuo erittäin paljon laajuutta vaihtamiseen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Raumalla tänään pelatut Halli-SM-alkuturnauksen ottelut poikivat Pesäkarhuille lopputurnauspaikan maaliskuulle. Mynämäen Vesa kaatui porilaisille 0-1 ja Rauman Fera 2-0.

Lue lisää
Itä-Länsi Poriin 2020

Itä-Länsi Poriin 2020

Pesäpalloliitto on myöntänyt Itä-Länsi tapahtuman järjestysoikeuden Pesäkarhuille vuodelle 2020.

Lue lisää
Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Kaisa-Maija Rosvall on solminut vuodelle 2020 jatkosopimuksen Pesäkarhuissa. Etukentän räväkkä peluri kertoo, ettei ollut kahta sanaa siitä, jatkaako hän seurassa tämänkin kauden jälkeen.

Lue lisää
Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

SEPPO ARBELIUS on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen ja nähdään edustusjoukkueen 2.pelinjohtajana kaudella 2019.

Lue lisää
Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhujen Pinja Arbelius on kirjoittanut porilaisjoukkueeseen kanssa 2+1 sopimuksen.

Lue lisää
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää