Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille kolme kovaa pelaajasopimusta

Pesäkarhuille kolme kovaa pelaajasopimusta

Pesäkarhut on sopinut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2015. Kaksi viime kauden pronssimitalistia on tehnyt yhden uuden pelurilisäyksen ohella kiinnitykset ensi kauden rivistöön. Yhteensä näillä pelaajilla on kasassa peräti 11 kappaletta Itä-Länsi-otteluita.

Pesäkarhuikonit Carita Toiviainen ja Susanna Puisto jatkavat porilaisjoukkueessa yksivuotisilla sopimuksilla. Edustusjoukkueeseen uutena liittyy 1+1 –muotoisella sopimuksella Leena Sippola, joka vielä viime kaudella edusti Vuokatin Vetoa.

- Olen Kuortaneen Ruonalta kotoisin oleva, nykyisin Seinäjoella asuva sairaanhoitaja. Pelaajana koen olevani periksi antamaton, kokenut ja monipuolinen.

Kolme kertaa Itä-Länsissä edustanut Sippola odottaa tulevalta kaudelta ennen kaikkea menestystä.

- Pesäkarhut on vuosia naisten superpesiksessä menestynyt seura, jossa mahdollisuus menestyä myös tulevana kautena.

Seitsemässä Itä-Länsi-ottelussa edustaneen Toiviaisen ajatuksissa oli jo päättää menestyksekäs pelaajaura.

- Kuukauden pohdintojen jälkeen, päädyin kuitenkin vielä jatkumaan. Yhtenä suurena syynä oli Samin (pelinjohtaja Österlund) jatkaminen pelinjohdossa. Roolini tulee todennäköisesti muuttumaan ensi kaudella. Siitä lähdetään, että siirryn jokeristoon.

Myös Susanna Puiston ajatuksissa oli päättää pesäpalloilijan ura viime kauteen.

- Kesällä tuli jo mietittyä, josko tämä olisi viimeinen kausi. Loukkaantumisten vuoksi halusin kuitenkin vielä katsoa ainakin yhden kauden lisää tätä touhua. Alustavien suunnitelmien mukaan roolina tulee Caritan tavoin olemaan jokeripelaaja.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund pitää uusia hankintoja merkityksiltään suurilta.

- Olen erittäin iloinen, että Carita ja Susanna jatkavat pelaamista meillä. Susku ja Carru tuovat suurta johtajuutta joukkueeseen vuosien huipputasolla pelaamisensa kautta. He tulevat varmasti jatkamaan samaa nousujohteista tietä. He ovat tärkeä lisä kauden 2015 joukkueeseen niin pelillisesti, kuin pelin ulkopuolellakin.

Leena taas on todellinen peluri ja taistelemisen ruumiillistuma, joka ei varmasti anna periksi. Hän on oikea huippuvahvistus linjaan ja tuo erittäin paljon laajuutta vaihtamiseen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää