Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nice Futis tasapeliin

 
Nice Futis tasapeliin


Naisten Liiga Cup jatkui lauantaina Porin Karhuhallissa ottelulla Nice Futis -Åland United. Ottelu oli Liiga Cupissa Nice Futiksen kolmas ja viime vuoden sarjataulukon perusteella myös kovin tähänastisista. Åland on kahtena viime kautena sijoittunut SM- Liigassa neljänneksi.

Ottelun alku lupaili Nicen kannalta hyvää sillä joukkue hallitsi kenttätapahtumia ensimmäiset 30 minuuttia melko selvästi, luoden muutaman erinomaisen maalipaikan. Ensimmäisen puoliajan lopulla otteet kentällä tasoittuivat ja Åland pääsi paremmin peliin mukaan. Toinen puoliaika alkoi taas Nicen hallinnalla ja palkittiin, kun toista jaksoa oli pelattu muutama minuutti teki Essi Huppunen kovan prässipelin jälkitilanteesta Nicen 1-0 johdon. Muutama minuutti ennen loppua pääsi Åland kuittaamaan pelin tasoihin ja näin ottelu päättyi 1-1 tasapeliin.

- Puolustuspelaaminen joukkueena toimii ajoittain erinomaisesti ja niin kauan kuin prässipeliin riittävät voimat, pysyy vastustaja yleensä pois maalintekoaluielta, Nice Futiksen päävalmentaja Jouni Joensuu näki.

- Nuorille pelaajille Liiga Cup pelit ovat erinomaista "koulutusta", sillä ero B-nuorten Sm- sarjan ja Naisten Liigaan välillä on iso.

Nice Futiksen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää