Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mombilo ja Ahde 2015 punaisessa paidassa

Mombilo ja Ahde 2015 punaisessa paidassa

 

FC Jazz on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2015. Kevin Mombilo (21) ja Elias Ahde (19) pukeutuvat punaiseen paitaan.

Mombilo harjoitteli ja pelasi FC Jazzin mukana kaksi edellistä viikkoa nousujohteisesti. Kaudella 2014 Mombilo pelasi Veikkausliigaa FC Hongan riveissä. Mombilo on hyökkäävä pelaaja, jonka vahvuudet tulevat esiin parhaiten hyökkäävänä laitapelaajana ja tarvittaessa myös keskisektorilla.

Mombilo on pelannut yhteensä 39 Veikkausliiga –ottelua tehden kolme (3) maalia. Lisäksi hänellä on takanaan 3 Eurooppa Liigan karsintaottelua, joissa hän Sillamäe Kalev:ia vastaan iski maalin Espoossa. Pelaajalla on myös kokemusta Ykkösestä ja Kakkosesta Klubi 04:n paidassa. Mombilo on edustanut Suomea 25:ssa poikien maaottelussa tehden kolme (3) maalia.

Mombilo tietää, että töitä on edessä ennen kautta ja kauden aikana.

- Hyvät fiilikset on saapumisesta Poriin ja myös tulevasta kaudesta. Talveni on ollut hieman erilainen kuin normaalisti, joten minun pitää vielä tehdä töitä ennen kauden alkua fyysisellä puolella.

- Totta kai tavoitteena on tehdä mahdollisimman maaleja ja antaa maalisyöttöjä ja auttaa sitä kautta totta kai joukkuetta menestymään, päättää Mombilo.

Ahde saapui Poriin Seinäjoelta maaliskuun ajaksi pelaamaan ja harjoittelemaan FC Jazzin kanssa. Nyt pelaajan kanssa on tehty sopimus, joka kattaa koko kauden 2015.

Ahde on U19 maajoukkueen suoraviivainen ja juoksuvoimainen hyökkäyspään pelaaja, joka saapuu Poriin SJK:n organisaatiosta. Ahde on jo esiintynyt lukuisissa FC Jazzin harjoitusotteluissa ja suoraviivaisuudellaan tuonut FC Jazzille erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyspeliin.Ahde iski kaudella 2014 Kerho 07:lle Kakkosessa yhdeksän (9) maalia.

Maaleja Ahde tulee myös Poriin tekemään.

- Hyvillä fiiliksillä lähdetään kauteen ja joukkue on ottanut hienosti vastaan. Treeneissä mennään todella kovaa, mikä on hyvä asia.

- Tavoitteena on saada mahdollisimman hyvä kausi alle Ykkösessä ja sitä kautta antaa näyttöjä Seinäjoelle. Tavoitteena on totta kai iskeä maaleja, hyökkääjä kun olen, mutta mitään tiettyä maalimäärä en osaa sanoa, mikä pitäisi ylittyä. Tärkeinpänä tavoitteena on kehittyä että voin tosissaan tulevaisuudessa taistella peliajasta SJK:ssa ensi kaudella.

- Toivottavasti porilaiset löytävät mahdollisimman usein ja sankon joukoin myös tällä kaudella katsomoon, sillä fanit tekevät otteluista erityisiä pelaajille, päättää Ahde.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää