Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jusufi ja Velija MuSaan

Jusufi ja Velija MuSaan

 

Musan Salama on solminut kautta 2015 koskevat sopimukset hyökkääjä Plumb Jusufin ja laitapuolustaja Bilal Velijan kanssa. Pelaajat ovat jo saapuneet Suomeen ja myös ensimmäiset treenit ovat takana. Hankintojen myötä MuSan joukkue alkaa olemaan lopullisessa formussaan, vaikka jotain liikkumista saattaakin vielä ennen kauden alkua tapahtua. MuSalla on koossa nyt kahden uuden sopimuksen myötä 21 pelaajasopimusta.

Kroatialais-makedonialainen Plumb Jusufi, 27, liittyy MuSaan Makedonian liigasta FK Renovan riveistä. Jusufi on esiintynyt myös Kroatian nuorisomaajoukkueissa yhteensä 36 ottelussa. Äärimmäisen taitava hyökkääjä pystyy pelaamaan myös ylempänä keskikenttänä. Porilaisille Jusufi on tuttu mies Fc Jazzin riveistä, jossa Jusufi pelasi kausina 2013-2014. Kakkosdivarista miehellä on vähintäänkin kovat näytöt, sillä mies iski seitsemässä ottelussa seitsemän osumaa kaudella 2013. Jusufi tuli punanutuissakin tunnetuksi silmiinpistävästä pallotaituruudestaan ja poikkeuksellisesta pelisilmästään.Makedonialainen Bilal Velija, 32, siirtyy MuSaan Ykkösessä pelaavan JJK:n rosterista. Velija on pelannut pääasiassa oikeana laitapakkina, mutta kovakuntoinen Velija pystyy pelaamaan myös hyökkäävämmässä roolissa. Velija on tullut tunnetuksi johtajatyyppinä, joka näyttää muille mallia esimerkillään. Pienikokoinen laitapakki on aina hyvässä fyysisessä kunnossa ja tuo joukkueeseen pelipanoksensa lisäksi aimo annoksen ammattimaisuutta. Myös Velija on aiemminkin pelannut Porissa, sillä mies nähtiin PoPan paidassa kaudella 2007.

MuSan päävalmentaja Matti Santahuhta on syystäkin tyytyväinen pelaajahankintoihin, joita viriteltiin aina syksystä saakka: ”Molemmat ovat tuttuja pelaajia entuudestaan, Jusufi Jazzista ja Bili Popasta. Bilillä on aina ammattimainen asenne ja intohimo jalkapalloon. Jusufilla on aivan huippuluokan pelikäsitys. Molemmat tärkeitä osa-alueita edustuksen nuoremmille pelaajille ja seuran muille junioreille esimerkkeinä. On tärkeää, että pelaajia tunnetaan jonkin verran jo etukäteen ja tärkeää oli myös se, että pojat halusivat itse tulla tuttuun kaupunkiin. Toivottavasti pystytään hyödyntämään heidän osaamista ja tietotaitoaan mahdollisimman paljon ja laajasti koko seurassa”, kertoo Santahuhta.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PlumbJusufi

Plumb Jusufi

10.2.1988
Tiedot

BilalVelijan

Bilal Velijan

Tiedot


Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää