Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSa jatkaa voittojen tiellä

MuSa jatkaa voittojen tiellä

 

Musan Salama jatkaa voittojen tiellä kaadettuaan maanantaina vieraskentällä Maskun Palloseuran lukemin 0-2. Porilaisten hallitsema ottelu pysyi pitkään tasaisena, sillä Iirot-ottelun kaltaista maalijyvää ei Taponkedon kentältä löytynyt. Ottelun avausmaali nähtiin vasta 73. minuutilla, kun Plumb Jusufi vapautti porilaiset piinasta. Osuma oli kroatialaiselle kauden kolmas. Illan toisen osuman iski ottelun loppuhetkillä laitapuolustaja Matias Sallila. Maalillaan Juhani Koponen ei pettänyt tälläkään kertaa ja piti jo kauden kolmannen nollapelinsä. MuSa on nyt viidessä ottelussa viimeistellyt 11 osumaa ja päästänyt vain kolme. Yksikään joukkue sarjassa ei ole onnistunut tilkitsemään maaliaan yhtä hyvin. Voiton myötä porilaiset jatkavat sarjassa kolmantena, kolme pistettä sarjakärkeä GrIFK:a perässä. Lauantaina on luvassa kuuma kärkikamppailu Porissa, kun sarjassa toisena majaileva KaaPo saapuu Musan Wembleylle.

Illan ottelu ei tarjonnut yleisölle ehkä kauneinta futisnäytöstä, mutta oikea joukkue nappasi lopulta pisteet. Maalipaikoille pääseminen tuotti ajoittain tuskaa porilaisille, sillä kotijoukkue puolusti raivokkaasti omaa maaliaan, eikä tehnyt tyhmiä virheitä omassa päässään. Ensimmäisen puoliajan paras paikka avautui Ville-Waltteri Kivimäelle, joka kuitenkin MuSan epäonneksi kumautti vain pystypuuhun. Myös toisessa päässä nähtiin vaaran paikka, kun Maskun kulma jouduttiin siivoamaan lopulta maaliviivalta. Pelastavana enkelinä toimi tällä kertaa Toni Pyyranta, joka oli valppaana tolpalla. Osumia ei nähty, joten tauolle siirryttiin maalittomissa tasalukemissa.

Toinen puoliaika oli kokonaisuudessaan huomattavasti ensimmäistä viihdyttävämpi ja tapahtumia riitti heti alusta asti. Plumb Jusufi pääsi heti puoliajan alussa hyvään paikkaan taiturimaisten harhaustusten jälkeen, mutta Onni Sillanpään loistotorjunta pelasti tilanteen kulmaksi. MuSa painosti jatkuvalla syötöllä, mutta Masku kesti porilaisten rynnistyksen kerta toisensa jälkeen. 71. minuutilla MuSa läväytti pöytään tuplavaihdon, kun Sami Rantalan ja Ville Vihlmanin korvasivat Miika-Samuel Rostedt ja Joonas Salo. Heti vaihtojen jälkeen MuSa onnistui lopulta ohittamaan loistavasti pelanneen Sillanpään, kun hyökkäykseen mukaan noussut Bilal Velija lähetti maalille terävän syötön, jonka toinen velikulta Plumb Jusufi nikkasi taidokkaasti verkon perukoille. Maalin jälkeen peli vapautui molempien joukkueiden osalta, sillä Masku oli pakotettu hyökkäämään enemmän. Kotijoukkue saikin hyvää painettaa MuSan päähän, mutta lopullinen ratkaisu nähtiin Matias Sallilan jalasta 81. minuutilla. Vaihtomies Joonas Salo vapautti laitapuolustaja Sallilan upealla syötöllä maalintekoon ja Tampereen lahja porilaiselle jalkapallolle kiitti, kumarsi ja sijoitti pallon varmasti maaliin. Ottelun loppu ei enää säväyttänyt, sillä tunteet kuumenivat puolin ja toisin, mutta pahemmilta ylilyönneiltä kuitenkin vältyttiin ja pisteet matkasivat oikeutetusti Poriin.

MuSa kohtaa seuraavaksi Porissa sarjakakkosen KaaPon, joka saapuu Wembleylle lauantaina 23.5. klo 16.00. Luvassa on siis länsilohkon herkullinen kärkikamppailu, joka kannattaa saapua katsomaan paikan päälle. Tähän mennessä MuSan saldo kotikentällä on murskaava, sillä maaliero kahdessa ottelussa on 8-1. Nähtäväksi jää jatkavatko Valkoiset Tiikerit siitä mihin Pallo-Iiroja vastaan jäivät.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää