Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz ja FC Haka tasapeliin

FC Jazz ja FC Haka tasapeliin

 

FC Jazzin ja FC Hakan ottelu päättyi Porin Stadionilla tasatulokseen 0-0. Molemmilla joukkueilla oli omat maalipaikkansa, mutta lopputulos kuvaa melko hyvin ottelun tapahtumia. FC Jazz jatkaa Ykkösessä neljäntenä kun viisi kierrosta on pelattu.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja ensimmäiset 10 minuuttia olivatkin tunnustelevaa peliä. Tämän jälkeen FC Jazz sai hyvin otteen pelistä ja painoi palloa valkeakoskelaisten päätyyn. Mutta mitään huippuvaarallista FC Jazz ei kuitenkin pystynyt luomaan. Ote siirtyi pikku hiljaa hienokseltaan FC Hakalle. Haka sai luotua kaksi vaarallista paikkaa, mutta Lauri Pirhonen torjui ensimmäisen yrityksen upeasti (kuvassa) ja toinen tulikin melko helposti suoraan syliin. Tauolle mentiin kuitenkin oikeutetusti tasatilanteessa.

Toiselle puoliajalle FC Jazz tuli mukavasti peliin mukaan ja hallitsi ottelua. Huippuvaarallisia paikkoja ei ollut. FC Jazzin vaarallisin tilanne tuli tullut kohdalla, kun pirteästi pelannut Eetu Räisänen pääsi nokikkain Hakavahti Pesosen kanssa, jonka jalkatorjunta pelasti tilanteen. FC Jazz sai vielä yliajalla vaarallisen tilanteen, kun Samu-Petteri Mäkelän kulma oli upota suoraan maaliin. Tilanteessa seuranneen irtopallon Mäkelä vielä tykitti Pesosta lujaa rintaan.

Näin lopputulos Porissa 0-0, joka kuvaa melko hyvin ottelun tapahtumia, joka oli tällä kertaa pääasiassa kovia kaksinkamppailuja ja keskialueen taistelua.Ottelun tempo ei missään vaiheessa noussut kovin korkeaksi johtuen Porin Stadion erittäin huonokuntoisesta pinnasta. Pallon pomppiessa pelaajat joutuvat ottamaan useita kosketuksia ja yhdellä kosketuksella pelaaminen on vaikeaa, jolloin pelin nopeus automaattisesti laskee.

FC Jazzin onnistujia olivat oikeana toppari pelannut Samuli Virtanen, maalivahti Pirhonen, keskikentän Toni Junnila ja ennakkoluulottomasti pelannut Eetu Räisänen sekä Samu-Petteri Mäkelä.

FC Jazzin päävalmentaja John Allen oli tyytyväinen pisteeseen, vaikka kolmea haettiin.

- Olen tyytyväinen pisteeseen, vaikka totta kai kolmea pistettä halusimme. Haka puolusti vahvasti ja loi puolenkymmentä maalintekopaikkaa. En ole tyytyväinen hyökkäyspeliimme, sillä olimme kotijoukkue ja monia asioita puuttui hyökkäyspelistämme. Mutta olen jälleen oikein tyytyväinen puolustuspeliimme. Maalivahti, puolustuslinja ja Toni olivat hyviä. Samuli oli erinomainen. Pitää muistaa, että koko puolustuslinja oli muuttunut Villeä lukuun ottamatta.

- SP oli vaarallinen ja Eetu teki kovasti töitä vasemmalla sivustalla. Kaksi peliä on nyt mennyt maaleitta ja maaleja meidän pitää pystyä tekemään. Minun ja joukkueen pitää tehdä lujemmin töitä ratkaistaksemme tämän haasteen. Joka tapauksessa olen sitä mieltä, että tasatulos oli oikeutettu, kertoo Allen.

Keskikentän kokenut Toni Junnila näki kehitettävää ja positiivista.

- Vähän jäi huono maku pelistä. Ei päästy oikein kunnon maalintekopaikoille tänään. Kaverilla oli ensimmäisellä puoliajalla muutama hyvä paikka. Kokonaisuutena meidän pitää saada luotua enemmän tilanteita. Alakerta jouduttiin laittamaan uusiksi tähän peliin ja oli positiivista, että nolla pysyi omissa. Kokonaisuutena ehkä oikeutettu tulos.

- Taas on koko viikko aikaa kehittää hyökkäyspeliä. Huomenna palautellaan ja sitten alkaa jo valmistautuminen sunnuntain vieraspeliin VIFK:ta vastaan, päättää Junnila.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää