Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSan pelit jatkuvat sunnuntaina Kauniaisissa

MuSan pelit jatkuvat sunnuntaina Kauniaisissa

 

MuSa kohtaa kovavireisen Kauniaisten ylpeyden GrIFK:n sunnuntaina klo 18.30 alkavassa ottelussa. Sarjakärjessä porskuttava GrIFK ei ole vielä hävinnyt otteluakaan ja johtaa sarjaa 16 pisteellään. MuSa hengittää niskaan vain kolmen pisteen päässä, joten voitolla MuSalla on mahdollisuus jakaa Kakkosen Länsilohkon ykköspaikka.

Tiukasta ottelutahdista kolmella voitolla yhtä monesta ottelusta selvinnyt MuSa on pystynyt hiomaan kuvioitaan kuntoon kokonaisen viikon ja pystynyt keskittymään täysillä sarjakärjen kaatamiseen. Luonnollisesti helppoa iltapuhdetta ei ole kuitenkaan valkoiselle tiikerilaumalle luvassa, sillä kotijoukkue GrIFK on ollut hurjassa vireessä. Kuudesta alkukauden ottelusta vihreäpaidat ovat onnistuneet ottamaan viisi voittoa ja vain kertaalleen joukkue on jäänyt ilman täyttä pistepottia, kun ESC venyi Kauniaisissa 1-1 tasapeliin. Tämän jälkeen jyrän alle ovat jääneet laadukkaat joukkueet kuten ÅIFK ja BK-46, joista kumpikaan ei pysynyt GrIFK:n vauhdissa edes ensimmäistä puoliaikaa. Viimeisessä ottelussaan  GrIFK kävi hakemassa pisteen Närpiöstä, kun Kraft kaatui vakuuttavasti 0-2.

Loistavaa alkukautta pelaava MuSa on ollut erittäin positiivinen yllätys ja joukkue on kulkenut  niin ikään viime peleissä voitosta voittoon. Viime kauden lähes suvereeni sarjanousija on jatkanut samaa rataa sarjaporrasta ylempänä ja tehnyt hienoa työtä joukkuepelaamisen eteen. Hyvin yhteen hitsautunut joukkue pelaa kurinalaista jalkapalloa, mutta osaa myös viihdyttää yleisöä Plumb Jusufin tähdittämänä. Balkanin taikuri on ollut ilmiömäisessä iskussa ja pitää vastustajia välillä lähes pilkkanaan loistavalla tekniikallaan ja erinomaisella pelisilmällään. Viisi maalia iskenyt Jusufi on tuonut MuSan hyökkäykseen paljon arvaamattomuutta ja taitoa, josta myös Porilainen yleisö on päässyt nauttimaan jo useampaan kertaan.

MuSan joukkueesta voidaan helposti nostaa alkukauden perusteella esille myös keskikentän keskustassa itsensä läpilyöneen Toni Pyyrannan ja keskikentän pohjalta paikkansa löytäneen Toni Tuurin. Kaksikko on ollut yhdessä Ville-Waltteri Kivimäen ja Jesse Junnilan kanssa valkopaitojen pelin moottoreita. Koko keskikenttä pelaa hyvällä itseluottamuksella ja tekee hartiavoimin töitä molempiin suuntiin. Myös koko puolustus ansaitsee erityismaininnan, sillä MuSa on päästänut kapteeninsa Antti-Pekka Pihlaisen johdolla sarjassa vähiten maaleja. Vain neljä maalia omiin kuudessa pelissä kertoo hyvän puoluslinjan lisäksi erittäin sitoutuneesta ja organisoidusta joukkueesta, jossa kaikki tekevät töitä joukkueena.

GrIFK.n alkukauden kirkkaimpana tähtenä on häärinyt jo seitsemän maalia viimeistellyt kärkimies Petter Meyer. Taustatukea hyvin Meyerille ovat antaneet Daniel Langhoff viidellä ja Jonas Britschgi neljällä maalillaan. Tulivoimaisen hyökkäyksen lisäksi myös GrIFK on onnistunut tilkitsemään puolustuksensa hyvin, sillä joukkue on päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja. Pallo on löytänyt tiensä vihreäpaitojen verkon perukoille viidesti  ja toisessa päässä verkko on heilunut komeat 19 kertaa.

MuSa saa sairastuvalta hyviä uutisia, kun maalitykki Niko Vainionpää tekee paluun kokoonpanoon loukkaantumisen jäljiltä. Myös Juha Vallin on jo hyvää vauhtia kuntoutumassa ja ennen kauden alkua sattunut nilkkavamma alkaa olemaan jo hyvällä mallilla.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää