Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Santahuhta jatkaa MuSan päävalmentajana

Veikkausvinkit

Santahuhta jatkaa MuSan päävalmentajana

 

Musan Salama jatkaa kaudella 2016 tutussa komennossa, kun Matti Santahuhta, 34, ja Ville Ulanen, 32, jatkavat joukkueen peräsimessä. Pohjoislohkoa kaudella 2016 pelaava porilaisjoukkue sijoittui viime kaudella länsilohkossa hienosti toiseksi ja menestystä lähdetään hakemaan myös tulevalla kaudella: "Hyvillä fiiliksillä lähdetään taas kauteen ja treenimatseja odotetaan jo innolla. Suurin osa vastustajista on uusia tänä vuonna, joten se tuo lisää mielenkiintoa tulevaan kauteen", kertoo Santahuhta. Vastustajia nähdään mm. Rovaniemeltä, Oulusta, Lapualta, Ylihärmästä ja Torniosta. "Lohko on kovatasoinen, sillä ovathan kaikki joukkueet täynnä puoliammattilaisia. Hienoa kohdata itselle täysin uusia tuttavuuksia, joten mahtavilla fiiliskillä lähdetään tulevaan kauteen", hihkuu Ville Ulanen.

Seuran johto oli erittäin tyytyväinen joukkueen viime kauden tekemiseen ja samankaltaista taisteluilmettä ja viihdearvoa lähdetään hakemaan myös tulevalla kaudella: "Hieno kausi on takana ja joukkue pelasi mielestäni pääosin erinomaista jalkapalloa, jota oli hauska seurata. Tästä iso kiitos kuuluu tietenkin valmennusryhmälle, josta onneksi nyt suurin osa jatkaa joukkueen peräsimessä", kehaisee vuoden alusta toiminnanjohtajana aloittanut Tommi Laaksonen. Santahuhta muistuttaa, että valmennustiimi saattaa vielä kasvaa ennen kauden alkua, sillä viime kaudella valmennusringissä mukana ollut Jari Kirvesmäki jättäytyy pois vahvuudesta.Valmennuskaksikon lisäksi MuSa on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta, kun Niko Vainionpää ja Matias Sallila jatkavat joukkueessa myös kaudella 2016. Molemmat herroista lukeutuivat viime kauden avainpelaajiin ja isoa roolia lienee luvassa myös tulevalla kaudella. Vainionpää muodosti tuhoisan hyökkäystrion yhdessä Sami Rantalan ja Plumb Jusufin kanssa, viimeistellen kauden aikana kiitettävät yhdeksän maalia. Matias Sallila sen sijaan pelasi vakuuttavasti laitapuolustajana sarjan parhaiten tilkityssä puolustuslinjassa. Sallila onnistui lisäksi kerran maalinteossa kauden aikana.

Sallila odottaakin jo vesi kielellä tulevaa kautta ja toivoo, että saisi pelata mahdollisimman ehjän kauden: "Harkkamatseja odotan jo innolla, sillä meillä on paljon hyviä pelaajia joukkueessa ja kaikki on kovalla asenteella mukana. Todella hienoa päästä taas tositoimiin ja uskon, että saan annettua itsestänikin vielä enemmän joukkueelle tulevan kauden aikana", analysoi tamperelaislähtöinen puolustaja.

Sallila ja Vainionpää täydentävät MuSan sopimuspelaajatilannetta mukavasti ja joukkueella on kasassa jo 15 sopimusta tulevalle kaudelle. "Tyytyväinen täytyy olla pelaajien sitoutumisen tasoon ja uskon, että sopimuslistaa täydennetään vielä aivan lähipäivinä", vihjaa Tommi Laaksonen. Joukkue ei vielä valmennusjohdonkaan mielestä ole valmis: "Muutamalla onnistuneella hankinnalla päästään pelaamaan sen tyylistä futista, jota valmennus haluaakin", muistuttaa Ulanen.

Sopimukset 12.1.2016:
Juhani Koponen (mv)
Eetu Lindfors (mv)
Matias Vilja
Miika-Samuel Rostedt
Ville-Waltteri Kivimäki
Toni Pyyranta
Toni Tuuri
Sami Rantala
Ville Vihlman
Joonas Salo
Jesse Junnila
Antti-Pekka Pihlainen
Nico Rinne
Niko Vainionpää
Matias Sallila

MuSa on sopinut tulevaksi kaudeksi myös mukavan määrän harjoituspelejä ja lisäksi joukkue pelaa jälleen Suomen Cupissa, jossa viime vuonna porilaiset menestyivät nimenomaan maalitykki Niko Vainionpään johdolla upeasti, sijoittuen 16. parhaan joukkoon.

MuSan harjoituspelit:
La 30.1 klo 18.30 Karhuhalli Fc Jazz – MuSa
La 6.2 klo 16.30 Karhuhalli MuSa – Masku
La 13.2 klo 16.30 Karhuhalli MuSa – Pallo-Iirot
La 5.3 klo 15.00 Tekonurmi MuSa – Eupa
Su 13.3 klo 15.00 Tekonurmi PPT – MuSa
La 19.3 Pirkkahalli TPV – MuSa
Ke 24.3 Rauma tekonurmi Pallo-Iirot – MuSa
La 9.4 Masku – MuSa
La 16.4 klo 15.00 Tekonurmi MuSa – PPT

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleMattiSantahuhta

Matti Santahuhta

13.8.1981 Pori
Tiedot


Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Musan Salaman tulevan kauden joukkue täydentyy kahdella pelaajalla. Keskikentällä pelaava Ville Vihlman sekä hyökkääjä Aleksi Leppänen jatkavat Ykköseen valmistautuvan joukkueen riveissä.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Samuli Virtanen pukeutuu valkoiseen MuSa-paitaan tulevalla kaudella

Samuli Virtanen pukeutuu valkoiseen MuSa-paitaan tulevalla kaudella

Musan Salaman tulevan kauden joukkue vahvistuu merkittävällä palasella, kun monipuolinen Samuli Virtanen siirtyy seuraan paikallisvastustajan riveistä.

Lue lisää
Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää