Nicefutis avasi pistetilinsä Naisten liigassa

NiceFutis ja TiPS avasivat kautensa Vantaan Stadionilla. NiceFutis saavutti historiansa ensimmäisen Liigapisteensä pelaamalla 1-1 (0-1) tasapelin. NiceFutiksen maalin viimeisteli Anna Auvinen.

Nice Futis matkasi seuran ensimmäiseen Liigaotteluun Tikkurilan Tipsin vieraaksi lauantaina 19.4. Ennakkokaavailuissa molemmat joukkueet on sijoitettu alempaan keskikastiin, joten tasaista ottelua odoteltiin. Ottelun alkutahdit mentiin Nicen komennossa ja noin kymmenennen peliminuutin kohdalla oli Anna Auvinen kahden vastustajan maalivahdin kanssa. Tipsin maalivahti Erika Halinen torjui kuitenkin Auvisen yritykset - kahdestikin. Nice jatkoi kuitenkin lievää hallintaa ja kun pelikello näytti pelatuksi 38 minuuttia, viimeisteli Anna Auvinen päällään Reetta Turtiaisen loistavasta keskityksestä vierasjoukkueen 1-0 johtoon.

Toisella puoliajalla osat hieman vaihtuivat ja Tipsi sai yhä enemmän otetta kenttätapahtumista. Kotijoukkueelle tuomittiin rangaistuslaukaus, kun toista puoliaikaa oli pelattu vain pari minuuttia. Aliina Hakala Nicen maalissa osoitti kuitenkin miksi hän on yksi sarjan parhaista maalivahdeista ja torjui vedon vieraiden kannalta riemastuttavasti. Kymmenen minuutia ennen päätösvihellystä sai kotijoukkue pallon vapaaseen juoksutilaan oikealle laidalleen ja Riikka Hannula ei erehtynyt päästyään nokikkain Hakalan kanssa, sijoittaen pallon varmasti takakulmaan. Ottelutapahtumiin nähden tasapeli oli varmasti oikeutettu ja myös Nicen leirissä oltiin tyytyväisiä seuran ensimmäiseen Liigapisteeseen.