Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa solmi uusia pelaajasopimuksia

 
FC PoPa solmi uusia pelaajasopimuksia

Andrew Walker ja Juho Lehtovaara ovat uusia sopimuspelaajia FC PoPaan, molempien sopimusten malli on 1+1.

Juho Lehtovaara (18) on lupaava pelaaja, joka siirtyy Poriin Raumalta, Pallo-Iirojen riveistä. Keskikentällä ja puolustuksessa viihtyvä Juho on syntynyt vuonna 1990 ja painoa oli viime mittauksessa 75 kiloa ja pituutta 177 cm.

Andrew Walker (23) on amerikkalaispelaaja, joka on ollut porilaisten mukana jo 3 viikkoa, ja nyt oli aika sinetöidä liitto virallisesti. Myös irlannin passin omaavalla, topparina harjoituspeleissä luutineella Walkerilla on pituutta 191 cm ja painoa 84 kiloa. Walker tuli Poriin Englannista, 2. divisioonan Wilmington Hammerheadsin yliopistojoukkueesta.

- Ennen Poriin tuloaan Walker oli myös noin viikon harjoittelemassa Turussa TPS:n A-nuorten kanssa, mutta näki parhaakseen tulla Poriin. Hyvä näin, PoPan puuhamies Antti Sumiala iloitsee.

- Pidän Popan pelityylistä, joka perustuu pallolliseen pelaamiseen ja vahvaan hökkäyspeliin. Pori kaupunkina tuntuu mukavalta, kun tulin täällä oli juuri hirmuinen lumimyrsky ja fiilikset eivät silloin olleet kovin erikoiset. Nyt kun on paremmin tutustunut kaupunkiin ja joukkueeseen viihdyn täällä todella hyvin. Harjoitukset ovat kovia, mutta siellä on myös hauskaa, kuten pitääkin, Walker kommentoi. - Tavoitteeni on nousta Popan kanssa ylemmäs, täällä on kuitenkin kaikki edellytyksen sille. Ammattimainen organisaatio, laadukas valmennus ja taitava joukkue.

- Sekä Walker että Lehtovaara ovat juuri meidän tyylisiä pelaajia. Walker tulee vahvistamaan puolustustamme ja on osoittanut viime peleissä olevansa todellakin mies paikallaan. Rauhallisena ja pallovarmana kaverina tulee olemaan tärkeä lenkki puolustuksessamme. Lehtovaara on puolestaan nuori ja hyvin lupaava pelimies, joka nuoruuden innolla tulee tuomaan kilpailua pelipaikoista myös keskikentälle, Sumiala näkee.

- Joukkue on selkeästi viimevuotista vahvempi hyökkäyspäässä, nyt leveyttä sekä ratkaisijoita riittää. Uusista miehistä erityisesti Tom Melarti on esiintynyt edukseen ja viimeistellyt useita maaleja. Kun puolustus päätämmekin saimme vahvistettua Walkerin mukaantulon myötä ja maalissa Pirhosen Lauri on harjoituspeleissä venynyt loistaviin torjuntoihin, näyttää joukkue kokonaisuudessaan hyvältä.

- Ja keskikenttähän meillä vasta vahva onkin, Vihtilä, Reinikka, Piracaia, Santahuhta I.., Sumiala jatkaa.

- Joukkue on näiltä osin nyt kasassa, kuten toki pitää ollakin kun sarjan avaukseen on enää muutama päivä jäljellä. Mielestämme joukkue on tänä vuonna entistä hyökkäävämpi ja materiaali laajempi. Kilpailutilannetta pelipaikoista ollaan saatu luotua hyvin joka puolelle kenttää, PoPan valmentaja Risto Puustinen summaa.

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuhoLehtovaara

Juho Lehtovaara

26.2.1990 Rauma
Tiedot

AndrewWalker

Andrew Walker

8.7.1984
Tiedot


Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää