Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhuilla lauantaina vuorossa vuoden 2018 viimeinen kotiottelu

Karhuilla lauantaina vuorossa vuoden 2018 viimeinen kotiottelu

 

Vuosi 2018 lähenee kovaa vauhtia päätöstään. Salibandyliigaa pelataan Porissa kuitenkin vielä tämän vuoden puolella yhden ottelun verran, kun lauantaina Porin Urheilutalolle vieraaksi saapuu EräViikingit.

Joukkueet kohtasivat toisensa Salibandyliigan avauskierroksella Vantaan Energia Areenalla. Tuolloin erinomaisesti taistellut porilaisjoukkue venyi yllätyspisteeseen, kun ottelun ratkaisua saatiin hakea aina rangaistuslaukauskisasta asti. Ottelu päättyi lopulta tiukkojen vaiheiden jälkeen EräViikinkien 7-6 -kotivoittoon. Karhuista avausottelussa kaksikko Antti Vuorinen – Juho Myllyharju iskivät kaksi maalia mieheen.

Lauantain vierasjoukkue EräViikingit pelasi MM-kisatauon jälkeen kaksi ottelu kotikentällään ennen kuin joukkue jäi viettämään joulua. Joulukuun puolen välin tuplapeleissä kaatuivat Oilers ja OLS.

EräViikinkien sisäisen pistepörssin piikkipaikka on jaettu kolmen pelaajan kesken. Joonatan Lindholm sekä MM-kultaa voittaneet Jani Kukkola ja Lauri Kapanen ovat saalistaneet kauden 13 ensimmäisessä ottelussa 15 tehopistettä. Joukkueen maalipörssin kärjessä on puolestaan yhdeksän maalia tehnyt Roni Laasonen.

Karhut pelasivat puolestaan yhden ottelun MM-kisojen ja joulun välissä. Seinäjoen visiitti ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa ja porilaisjoukkue matkasikin kotiin 13-5 -tappio niskassaan. Edellisen kerran Karhut on nähty Porin Urheilutalolla marraskuun toisena päivänä, kun Jyväskylän Happee vieraili Porissa. Tuon ottelun jälkeen Karhut on ollut vieraskaukalossa kaikkiaan neljässä ottelussa.

- Rikkonaista on ollut harjoittelu tauon aikana, kun joukkueessa on pieniä loukkaantumisia ja sairasteluja edelleen. Lauantain kokoonpanossakin on vielä pieniä kysymysmerkkejä, kommentoi Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Tärkeitä pisteitä on nyt jaossa tämän ja ensi viikon otteluissa. Pisteitä ajatellen meidän pitää saada puolustuspelaaminen kuntoon. Lauantaina lähdetään taistelemaan kynsin ja hampain sarjapisteistä EräViikinkejä vastaan, päättää Lehti.

Karhujen ja EräViikinkien välinen Salibandyliigan ottelu pelataan lauantaina Porin Urheilutalolla. Ottelu alkaa kello 17:00.

Karhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Karhut United ry - logo

FBT Karhut United - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää