Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz Juniorit vahvistaa organisaatiotaan

 
FC Jazz Juniorit vahvistaa organisaatiotaan


FC Jazz Juniorit ry on palkannut uudeksi toiminnanjohtajaksi Teemu Eskolan, 29, ja nimittänyt nappulapäälliköksi Pasi Pihlaviston, 36.

Molempien toimenkuvat ovat seurassa uusia. Eskolan pesti on puolipäiväinen. Pihlavisto hoitaa nappulapäällikön tehtäviä oman liikunnanohjaajan työnsä ohessa.

FC Jazz Junioreissa on 230 lisenssipelaajaa ja 14 joukkuetta. Seuran edustusjoukkue pelaa ensimmäistä kauttaan Satakunnan kolmosdivisioonassa. A-nuoret taistelevat SM-sarjassa, ja B-nuoret havittelevat sarjanousua ykkösdivisioonasta SM-sarjaan.

Suomen Palloliiton FC Jazz-j:lle tekemän FootPass –auditoinnin perusteella seuran suurimpia vahvuuksia ovat valmennuslinja, seuran talous ja sen suunnittelu sekä junioritoiminnan tehokkuus.

Tärkeimmät kehityskohteet ovat viestintä, organisaation selkeyttäminen ja vastuualueiden päivitys, urheilutoiminnan yhteisten toimintamallien laatiminen sekä strateginen suunnittelu. Uusi toiminnanjohtaja paneutuu työssään ensisijaisesti edellä mainittuihin asioihin.

Jalkapalloilijana Eskola on Porin Pallo-Tovereiden ja FC Jazzin kasvatti. Aikuisurallaan hän on edustanut vain Porin Palloilijoita. Eskola toimii tällä hetkellä PoPan futsalin liigajoukkueen valmentajana.

 

Mannila ja Rintanen A-valmentajakurssille

FC Jazz Juniorit on panostanut viime vuosina voimakkaasti valmentajakoulutukseen. Edustusjoukkueen, A-nuorten ja akatemiajoukkueen valmentaja Samu Koski aloitti syksyllä Jalkapallovalmentajakoulun (JVK), joka on futisvalmentajien ylin koulutusaste Suomessa. Koski aloitti koulun 24-vuotiaana ja on JVK:n kaikkien aikojen nuorin oppilas.

Viime perjantaina (30.5.) Suomen Palloliitto tiedotti, että Mikko Mannila ja Sami Rintanen ovat valittu A-valmentajakurssille. Kurssille valittiin koko Suomesta 16 valmentajaa.

Mannila valmentaa kuluvalla kaudella seuran edustusjoukkuetta ja A-nuoria. Rintanen toimii edustusjoukkueen sekä A- ja C-nuorien valmennustiimissä.

Rintanen suorittaa A-valmentajatutkinnon ohella Ammattivalmentajatutkinnon (VAT). Palloliitto järjestää yhdistelmäopinnot nyt ensi kertaa.

Rintanen kävi helmikuussa tutustumassa Espanjassa tutustumassa FC Barcelonan ja RCD Espanyolin junioritoimintaan sekä Katalonian jalkapalloliittoon. Maaliskuussa hän vieraili Tukholmassa Djurgården IF vieraana tutustumassa valmennustoimintaan. Samalla Pori Cup turnausjohtaja Pasi Nieminen haki vaikutteita DIF:in seuratoiminnasta.

FC Jazz Junioreiden vanhimpien ikäluokkien valmentajien osaaminen ja koulutustaso ovat kiitettävää luokkaa. Seuraavaksi seurassa panostetaan erityisesti aivan nuorimpien ikäluokkien vetäjiin ja heidän osaamiseensa.


Nappulapäällikkö Pasi Pihlaviston nimitys on osa tätä työtä. Nappulapäällikkö vastaa valmennuksen kehittämisestä ikäluokissa E11 ja nuoremmat sekä järjestää seuran koulufutis- ja päiväkotijalkapallotapahtumia.

 

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleTeemuEskola

Teemu Eskola

5.7.1978
Tiedot

Samu Koski

Tiedot

MikkoMannila

Mikko Mannila

2.3.1975
Tiedot

Pasi Pihlavisto

1971
Tiedot

Sami Rintanen

11.7.1974
Tiedot


Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää