Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPaFutsal taisteli pisteen sarjakärki MuSalta

 
PoPaFutsal taisteli pisteen sarjakärki MuSalta


Siipirikkoinen PoPaFutsal aiheutti torstaina yllätyksen Satakunnan Kolmosessa. Kotijoukkue taisteli 0-0 tasurin ja aiheutti Musan Salamalle kauden ensimmäisen pistemenetyksen.

Salaman maaliin ei ole tehty kuluvan kauden aikana yhtään maalia. Huima nollaputki jatkui torstainakin, vaikka PoPaFutsalilla oli muutama maukas paikka.

Kotijoukkueen tilanteet syntyivät pääsääntöisesti vasemman laidan kautta. Laidalla viilettänyt Ville Valli esitteli taitojaan ensimmäisellä puoliajalla upealla saksipotkulla, joka suuntautui vain niukasti ohi MuSan maalin.

Toisella puoliajalla Valli tarjoili muutaman maukkaan keskityksen, mutta Tuomas Stenfors ja Jani Niemi eivät aivan onnistuneet viimeistelyssä.

Loput PoPaFutsalin muutamista maalintekotilanteista syntyivät erikoistilanteista, joissa parhaiten esiintyi vahva Petteri Pitkänen.

PoPaFutsal tukki ottelussa Pitkäsen, Niemen ja Aleksi Vihtilän ansiosta keskikentän keskustan. Niinpä MuSa joutui pelaamaan pitkää palloa. Kotijoukkueen puolustus kuitenkin kesti maalivahti Lassi Väkiparran johdolla Salaman paineen.

PoPaFutsal joutui otteluun ilman koko kauden joukkueessa pelanneita edustuksen Lauri Tenhusta ja Juho Lehtovaaraa. Lisäksi vakiomiehistä olivat sivussa Niko Puputti, Vesa Furuholm ja Jani Raukko.

Lisähuolia joukkue sai jo 10. minuutin pelin jälkeen, kun Keke Mäenpään nilkan nivelsiteet katkesivat. Kuukauden päästä selviää tarvitseeko Keken nilkka leikkaushoitoa, vai riittääkö pelkkä kipsaus. Joka tapauksessa miehen kausi on ohi. Keken loukkaantuminen vaikeuttaa myös beachfutiksen hallitsevan Suomen mestarin Mesikämmen BF:n taistoa tämän vuoden tittelistä. Keken heittokäsi oli joukkueen tappavin ase.

Myös maalivahti Väkiparta joutui jättämään rajun törmäyksen jälkeen kentän, kun pelattiin jo erotuomarin antamaa lisäaikaa.

PoPaFutsalin esitys oli taisteleva, mikä ilahdutti joukkuetta ja taustoja. Nuorekas MuSa oli yritteliäs ja vauhdikas, mutta viimeistely ei tällä kertaa toiminut. Ottelun erotuomaristo oli Vesa Saarisen johdolla täysin tehtäviensä tasolla.

Porin Palloilijoiden tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Toni Mäenpää

19.6.1979
Tiedot


Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää