Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Viime kaudella Kajaanissa kauden ensimmäisessä pelissä jalkansa loukannut Mäkelä joutui siitä leikkaukseen ja kausi oli täten pulkassa. Edessä oli pitkä kuntoutusjakso ja takapakkiakin tuli matkan varrella. Nyt kuitenkin vaikean loukkaantumisen jälkeen mies on tekemässä paluun takaisin pelikentille yli vuoden tauon jälkeen ja ison työn porilaisen futiksen eteen tehnyt Mäkelä nähdään Salama-paidassa vielä seuraavan kahden kauden ajan.

S-P kuuluu joukkueen kokeneeseen osastoon yhdessä Jussi Välilän, Antti-Pekka Pihlaisen, Verneri Salmisen ja Juuso Aallon kanssa. Ykkösessä miehellä on kasassa yhteensä 122 ottelua, joissa mies on laittanut pallon maaliin yhteensä 35 kertaa. Veikkausliiga-debyytin mies teki vuonna 2004 MyPa:a vastaan FC Jazzin väreissä.

Päävalmentaja Ville Ulanen on innoissaan S-P:n paluusta kentille:

- Yli vuoden poissaolo ja kaksi polvileikkausta takana. Hienoa että spllä on halua tulla sieltä vielä takaisin. Spn historia porilaisessa jalkapallossa on mahtava ja on hienoa että joukkueessa on iso porilainen pelaaja kaikilla mittareila. Haluan uskoa että kovalla työmäärällä sp tulee vielä takaisin pelikentille ja sopimuksen myötä hänellä on se sama usko siihen, kertoo Ulanen.

Samoilla linjoilla on myös toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi:

- S-P:llä on pitkä kuntoutusjakso takana ja hieman takapakkiakin tuli. S-P on tehnyt pitkän työn porilaisen futiksen eteen ja ura saa kaksivuotisen sopimuksen myötä jatkumon. SP:n vasuri tiedetään ja tunnetaan, nyt vaan malttia ja sitten terveenä kehiin, kommentoi Löytökorpi.

- Näiden pelaajien myötä haluan kutsua porilaisia yrityksiä ja yksityishenkilöitä kannustamaan ja viihtymään stadionille 4.7 alkaen, Löytökorpi lisää.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää