Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Heinäkuun ensimmäisessä ottelussa Pesäkarhut kohtaa ensimmäistä kertaa oman runkosarjalohkonsa ulkopuolisen joukkueen, kun Kempeleen Kiri matkaa pohjoisesta haastamaan porilaiset Erku-Areenalla. KeKi on alkukautensa aikana pelannut otteluita omia lohkotovereitaan Lapuan Virkiää ja Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan, ja onnistunut laittamaan kovatasoisessa lohkossa kampoihin molemmille vastustajilleen jakson verran. Nyt Kempeleen Kiri saapuu ensimmäisenä vieraan lohkon joukkueena testaamaan läntisen lohkon kärjen kunnon. Jatkuuko Pesäkarhujen voittoputki, kun vastassa on muu Suomi?

– Hienoa saada uusia joukkueita vastaan, Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund toteaa.

– KeKiä vastaan on aina kiva pelata, hehkuttaa puolestaan Pesäkarhujen Emilia Linna, ja myöntää, että Kiri tuo oululaiselle mukanaan myös tuulahduksen kotia ja omaa entistä joukkuetta vastaan haluaa luonnollisesti pelata hyvin ja onnistua.

Aiemmin Kempeleen Kiri on ollut tunnettu etenkin rohkeasta ja räväkästä pelityylistään, mutta Österlundin mukaan tällä kaudella joukkueen pelaamisessa on huomattavissa muutoksia.

– Tällä kaudella vastassa näyttää olevan vähän erilainen KeKi. Sisäpeli on ollut erilaista. Heillä on ollut vaikeuksia päästä kentälle ja ykköstilanteen purkaminen on ollut vaikeaa, Österlund pohtii, mutta nostaa kuitenkin myös esiin vastustajan tutut vahvuudet, – Heidän lukkarillaan on hyvä tolppa, joka tulee välillä yllättäviin paikkoihin. Ulkopeli on muutenkin railakasta.

Pesäkarhujen oma peli on ollut alkukauden ajan tasaisen tehokasta. Myös pelinjohtajan mukaan peli on kulkenut kokonaisvaltaisesti hyvin, sekä ulkona että sisällä.

Pesäkarhujen alkukautta on myös värittänyt jokaisessa ottelussa lyöty kunnari. Edellisessä ottelussa Raumaa vastaan kunnarista vastannut Linna nauraa, että sellainen olisi kiva lyödä myös tulevassa ottelussa, nyt kun niiden tuulettaminen on jälleen sallittua. Pesäpalloliitto tiedotti tiistaina 30.6., että aiemmin koronarajoitusten vuoksi kielletty kunnarin tuulettaminen koko joukkueen voimin kolmospesällä sallitaan heinäkuun alusta lähtien.

Heinäkuun otteluissa rajoitusten purku näkyy myös suurempana sallittuna yleisömääränä Pesäkarhujen kotiotteluissa. Katsomopuitteiden lohkojaon avulla Pesäkarhujen on mahdollista ottaa yleisöön aiempaa enemmän katsojia, ja näin ollen myös fanien on helpompi varmistaa paikkansa kesän parhaissa kotibileissä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää