Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta!

Loistavan viime kauden jälkeen MuSa lähtee tietysti kauteen luottavaisin fiiliksin. Joukkue voitti kenraaliharjoituksensa pari viikkoa sitten EuPaa vastaan Luvialla luvuin 2-0 ja on nyt viikon verran pystynyt keskittymään täysin harjoitteluun ja valmistatumaan avaukseen. Lisäaikaa joukkue sai, kun kauden avausottelu VPS:ä vastaan siirrettiiin.

Viime kaudella viidenneksi yltänyt joukkue pyrkii osoittamaan taas asiantuntijoiden veikkaukset vääriksi ja tarjoamaan viihdyttävää jalkapalloa porilaisille. Viime kaudella Kajaani oli mieluisa vastus MuSalle, kun MuSa vei kaikista kolmesta kohtaamisesta täydet yhdeksän pistettä mukaansa. Porissa pelatussa ottelussa nähtiin peräti kahdeksan maalia ja viihdyttävää jalkapalloa. Uuteen kauteen lähdettäessä sillä ei kuitenkaan ole enää merkitystä.

Viime kaudella loistavan kauden pelannut Samuli Virtanen on luonnollisesti innoissaan kauden alla ja kertoo fiilikset kauden avauksen ja muun muassa mikä erottaa MuSan muista alkavalla kaudella.

- Hyvät fiilikset. Pitkään odotettu ja pitänyt itseni valmiina kauden alkamiseen. MuSa tulee olemaan entistä yhtenäisempi ja se on ehdottomasti meidän vahvuus, mikä erottaa meidät muista myös tällä kaudella. Lisäksi vaaralliset erikoistilanteet on melkeimpä jo meidän tavaramerkki, kommentoi Samuli Virtanen.

- AC Kajaani on tehnyt taas paljon uusia hankintoja ja yksilötaito on varmasti yksi heidän vahvuuksistaan. Kuitenkaan he eivät ole harjoitelleet tuolla ryhmällä viel pitkään, joten ei välttämättä ole niin yhtenäinen joukkue vielä kuin voisi olla, kommentoi "Samppa" tulevaa vastustajaa ja toivottaa vielä porilaiset tervetulleeksi Stadionille.

Päävalmentaja Ville Ulanen on Virtasen tavoin tohkeissaan kauden alkamisesta ja uskoo, että kovan työnteon kautta MuSa tulee kiusaamaan taas muita joukkueita.

- Aivan mahtava päästä vihdoin pelaamaan ja vielä kotona. Odotus on ollut pitkä. Nyt uusi kausi ja uusi tarina, jota lähdetään kirjottamaan. Halutaan olla se vastustaja, jota ei oikein kukaan halua kohdata juuri nyt. Se vaatii paljon työtä harjoituskentällä sekä peleissä. Mahdollisuudet meillä on hyvään kauteen, mutta tinkimätöntä työtä se vaatii, Ulanen kertoo kauden alkamisen alla.

- Kajaanilla on taas kova nippu kasassa niinkuin joka kausi. Ennen kuitenkin miehet tulleet mistä sattuu mutta nyt sinne on hankittu pelimiehiä joilla kovia taustoja myös suomen kentiltä. Paras Kajaani mitä ollut, kommentoi Ulanen kotiavauksen vastustajaa.

- Tervehdin porilaisia erittäin lämpimästi ja toivotan mukaan meidän matkaan tälle kaudelle. Me koitetaan luoda teille elämyksiä, olette minulle sekä meille tärkeitä.

AC Kajaani aloitti kautensa viime viikolla FF Jaroa vastaan ja tuo peli päättyi pistejakoon tuloksella 2-2. Kajaanilaisten molemmat maalit tekivät ghanalainen Geoffrey Acheampong.

- MuSa on jonkin verran muuttunut viime kaudesta pelaajiston suhteen, mutta jatkavat varmaan samalla tavalla kuin viime kaudella. Erittäin sitoutunut ja kovasti töitä tekevä joukkue. Meidän pitää pystyä viimeistelemään laadukaammin ja koko joukkueen puolustaminen pitää saada vielä paremmalle tasolle, ennakoi AC Kajaanin päävalmentaja Mika Lumijärvi tulevaa kamppailua AC Kajaanin sivuilla.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää