Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nicefutis voittoputkessa

 
Nicefutis voittoputkessa


NiceFutis kohtasi sunnuntaina tuiki tärkeässä kotikamppailussaan Åland Unitedin. Ennakkoon vähämaaliseksi kamppailuksi povattu ottelu päättyi NiceFutiksen 1-0 (0-0) -kotivoittoon.

Ennakkoon odotettiin ottelun olevan vähämaalinen ja perustuvan kovaan fyysiseen keskialueen taisteluun. Peli olikin odotetun kaltainen ja Alandin keskikenttä pääsikin pelin alussa painamaan kotijoukkueen vastaavan osan puolustuskannalle. Varsinaisiin maalintekopaikkoihin Nice ei vieraita kuitenkaan päästänyt ja Anu Hoffrenin johdolla Nicen puolustus katkoi Alandin pystysyötöt mallikkaasti.

Ensimmäinen jakson loppua kohden Nice otti yhä enemmän otetta kenttätapahtumista, mutta vaarallisimmat tilanteensa Nicekin sai erikoistilanteista, joskin maalin mahdollisuus oli niissäkin aika kaukana. Toisen jakson alkuun pääsi Nice hyvällä jalalla liikkeelle ja pystyi luomaan painetta Ålandin puolustukselle. Kun jaksoa oli pelattu 15 minuuttia haastoi Reetta Turtiainen vastustajan topparit, saaden niputettua molemmat ja pamautti mahtavasti tolpan kautta 1-0 johtomaalin.

Loppupelissä Nice varmisteli maalin johtoaan ja pyrki pitkiin hyökkäyksiin. Åland yritti hyvin taistellen tasoitusmaalia, mutta tällä kertaa taistelu ei tuottanut tulosta. Kevään karvas Ahvenanmaan (2-1 tappio loppuminuutin maalilla) reissu saatiin näin Nicen puolelta kuitattua.

Nice Futiksen tiedotteesta / UrheiluPori.com

 


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää