Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhunaiset avasivat harjoituskauden murskatappiolla

 
Karhunaiset avasivat harjoituskauden murskatappiolla


FBT Karhut United avasi valmistautumisen naisten 1.divisioonaan Turussa, kun porilaiset lähtivät liigajoukkue TPS:n kimppuun viikon lajiharjoittelun jälkeen. Liigajoukkue TPS oli puolestaan kerinnyt hioa kuvioita huhtikuusta lähtien saliharjoitusten parissa..

Ensimmäiseen harjoitusotteluun FBT sai kokoon kolme täyttä ketjua. Porilaiset lähtivät uuden valmentajansa debyyttiotteluun teemalla rohkeus ja asenne, lopputulos ei ollut pelissä niinkään tärkeää. Ottelun ensimmäiset 5 minuuttia Karhujen ”paketti” pysyikin hyvin kasassa, mutta tämän jälkeen kotijoukkue TPS sai pari maalia, jolloin usko alkoi hetkeksi hiipua.

Toiseen erään karhunaiset pyrkivätkin lähtemään ”puhtaalta pöydältä”, kuvitteellisesti ns. 0-0 tilanteesta. Ensimmäinen 5 min oli jälleen ryhdikästä, eikä takaiskuja syntynyt. Lisäksi Karhut saivat luotua muutaman vaarallisen vastaiskun, kunnes jälleen vierasjoukkueen hyvän jakson jälkeen kotijoukkue rankaisi. Maalin jälkeen koittikin varsinainen mustahetki, kun muutaman minuutin sisälle TPS teki useita maaleja. Erän puolen välin jälkeen Karhut muuttivatkin radikaalisti pelisysteemiään.

Kolmanteen kuten toiseenkin, Karhut pyrki lähtemään uudella ilmeellä. Karhun taistelevaa ilmettä pyrittiin kaivamaan esiin ja kokonaisuudessaan parantamaan omaa peliä. Kolmas erä olikin vierasjoukkueelta mallikas, josta palkintona ansaitusti erävoitto.

- Eka pelini uuden joukkueen kanssa, vastustaja monta astetta kovempi joukkue.. Joukkueemme pelasi yllättävän kypsästi vuoden aikaan nähden. Henkilökohtaisesti jäi hyvin positiivinen maku ottelusta.. Joukkue paransi joka erään peliä, joka on hyvä merkki. Ja mikä tärkeintä jaksoimme yrittää loppuun asti. Tänään mentiin askel eteenpäin ja ensi viikolla otetaan toinen askel, usko joukkueeseen vahvistui.. Nyt kun jaksetaan samaan malliin hyvin harjoittella niin uskon, että kaudesta tulee positiivinen, FBT Karhut Unitedin naisten edustusjoukkueen tuore valmentaja Juha Mäkilä kertasi.

- TPS on loistava joukkue, joka on mennyt kesän aikana jälleen huimasti eteenpäin.. Oli hienoa kohdata hyvä joukkue, ja kiitokset TPS:lle hyvin järjestetystä päivästä ja erityisesti joukkueen valmentajalle hyvistä vinkeistä, Mäkilä jakoi kiitosta emäntäjoukkueelle.

Karhujen maalit: Jenny Möttönen, Anna Heikkilä sekä Terja Lepistö.

Karhujen kokoonpano: 
Jenny Möttönen - Hanna Salminen - Eeva-Maija Perho
Terja Lepistö - Anna Heikkilä

Jutta Herpola - Iiris Lehti - Marika Sukeva
Susanna Nurmi - Erika Silvennoinen

Heidi Riihimäki - Jenna Kuronen - Ilona Heinilä
Katja Lehtonen - Charlie Andersson

Maalissa Laura Andersson

FBT Karhut United tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Karhut United ry - logo

FBT Karhut United - 2008-2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää