Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirot saapuu kylään

 
Pallo-Iirot saapuu kylään


FC PoPa kohtaa tulevana lauantaina rakkaan vihollisensa, kun Pallo-Iirot saapuu kylään. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Raumalla päättyi PoPan niukkaan 1-0 voittoon. Ottelussa oli alusta asti päällä kova kiima ja katsomoon oli varmasti aistittavissa, mikä oli pelin henki, tilanteisiin mentiin loppuun asti ja molemmat joukkueet halusivat ottelusta kolme pistettä. PoPa oli aavistuksen kenttäpelissä parempi ja laukoi ottelun ainokaisen 82 minuutilla, kun Antti Sumialan laukaus painui maaliin.

Pallo-Iirot kärsi viime kierroksella kirvelevän tappion, kun hyvässä syysvireessä oleva KaaPo haki Raumalta kolme pistettä 1-0 voitolla. Iirot on sarjassa tällä hetkellä neljännellä sijalla, pistepussia lihottavat 41 pistettä, maalieron ollessa 41-25. Iirot haluavat varmasti pitää neljännen sijansa kauden loppuun saakka ja varmasti haluavat aiheuttaa PoPalla kauden ensimmäiset pistemenetykset kotikentällään.

PoPa hävisi viime kierroksella Salossa, kun SalPa oli parempi lukemin 1-0. Joukkueen ilme oli tappiosta huolimatta hyvä mutta tällä kertaa ei palloa saatu maaliin hyvistäkään paikoista. Nyt on vastassa Pallo-Iirot, joka varmasti sytyttää jokaisen pelaajan parhaimpaansa ja varmasti joukkue haluaa pitää kotisaldonsa puhtaana kauden loppuun asti. Ottelusta tulee varmasti paljolti samankaltainen, kuin Raumalla mutta yksi asia on varma, peli pelataan luonnonnurmella eikä kuluneella kynnysmatolla. PoPa on tulevassa ottelussa hieman siipirikkoinen, kun loukkaantuneena on sivussa Tom Melarti, joka varmuudella huilaa koko loppukauden ja varoitustilien täyttymisten takia peliä seuraa katsomon puolelta Matti Santahuhta ja Janne Vuorinen.

Peli alkaa kello 14 mutta stadionille kannattaa suunnata jo kello 12. Pelin yhteyteen on rakennettu PoPa-päivä, porttien auetessa alkaa stadionilla tapahtua, paikalla on bändi, valmentajien ja pelaajien haastatteluja perheen pienimmille on puuharata ja myös taikuri ilmestyy paikalle. Kaikkien lipun ostajien kesken arvotaan digikamera ja 600 sadalle ensimmäiselle on tarjolla hernekeittoa. Myös lapsille on tarjolla mukavia yllätyksiä. PoPa on jakanut Porin ala-asteille ilmaislippuja peliin ja viime kaudella jaettiin ilmaislippuja GrIFK-otteluun ja silloin syntyi PoPan uusi yleisöennätys 3000 katsojaa. Tulevana lauantaina siis kannattaa suunnistaa koko perheen voimin Porin stadionille nauttimaan kaikesta oheistapahtumasta ja kirsikkana kakun päällä on kello 14 alkava ottelu PoPa-Pallo-Iirot, jossa porilaisilla on mahdollisuus varmistaa nousu.

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää