Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tampereelta kotiin tappio niskassa

 
Tampereelta kotiin tappio niskassa

FBT Porin tiivis peliviikko jatkui Tampereella ottelulla paikallista kakkosjoukkuetta, G-Kooveeta, vastaan. Panosta illan ottelussa oli riittävästi, sillä tamperelaiset olivat ennen ottelua vain neljä pistettä enemmän keränneenä sijalla 11. Neljän pisteen ottelu siis

Liekö sitten ottelun tärkeys vai joku muu painanut FBT:n pelaajien korvien välissä ja lisännyt puristusta mailassa mitä pitemmälle ottelu eteni. Alun hyvän esityksen jälkeen oman pään virheiden ja keskialueen pallonmenetysten määrä alkoi hiljalleen lisääntyä. Kun samalla vastustajan itseluottamus alkoi kasvaa oman itseluottamuksen , ei lopputulos jätä paljoakaan arvailujen varaan. Takkiin tuli lukemin 11 – 5 ( 3 – 3, 3 – 1, 5 – 1).

Ensimmäinen erä alkoi vierasjoukkueen hienoisella hallinnalla ja pirteällä liikkeellä. Jussi Taskinen pyssytti Hannu Katilan syötöstä vierailijan 0 – 1 johtoasemaan runsaan minuutin pelaamisen jälkeen. Noin kymmenen minuuttia myöhemmin Ville Salonen siirsi vierailijat kahden maalin johtoon näyttävän kuvion päätteeksi. Syöttäjänä maaliin Ville Vahtera. Kotijoukkuekin alkoi saada juonesta kiinni ja kavensi hetkeä myöhemmin erinomaisen ottelun FBT Porin maalilla pelanneen Tomi Collanderin estelyistä huolimatta. Lasse Salminen siirsi kuitenkin Matti Vapaniemen syötöstä FBT:n jälleen kahden maalin etumatkalle kolme minuuttia ennen ensimmäisen erän loppua. G-Koovee ei kuitenkaan suostunut taipumaan, vaikka ehkä osa vierasjoukkueen pelaajista alkoi niin kuvittelemaan. Pari oman pään sekoilua ja erätauolle mentiin lukemissa 3 – 3.

Toiseen erään astelikin sitten kaksi erilaista joukkuetta. Omalle Itseluottamuksen saarekkeelleen rantautunut G-Koovee, joka paransi esitystään ensimmäisestä erästä sekä omaa kadotettua saarekettaan etsiskelevä FBT Pori, jonka liike alkoi toisessa erässä hiljalleen hiipua. Kaksinkamppailu toisensa jälkeen päättyi yhä useammin G-Kooveen pelaajan eduksi ja toiselle tauolle siirryttiin kotijoukkueen 6 – 4 johtoasemassa.

Kolmannen erän alkuun FBT Pori sai vielä pienen yrityksen poikasen aikaiseksi, mutta tulosta ei saatu aikaiseksi. G-Koovee meni menojaan ja summerin soidessa taululla olivat lukemat 11 – 5.

Ottelun positiivisinta antia oli Tatu Ruohosen paluu kaukaloon sekä Tomi Collanderin esitys maalipuiden välissä. Yrityksen puutteesta näitä kahta herraa ei ainakaan voi moittia.

FBT:n tehomiehet:
Lasse Salminen 2+0
Ville Vahtera 0+2
Ville Salonen 1+0
Jussi Taskinen 1+0
Juha Tikka 1+0
Hannu Katila 0+1
Matti Vapaniemi 0+1

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TomiCollander

Tomi Collander

13.2.1980 Pori
Tiedot

HannuKatila

Hannu Katila

28.10.1980 Noormarkku
Tiedot

TatuRuohonen

Tatu Ruohonen

7.5.1989 Turku
Tiedot

LasseSalminen

Lasse Salminen

29.9.1980 Tampere
Tiedot

JussiTaskinen

Jussi Taskinen

30.1.1979
Tiedot

VilleVahtera

Ville Vahtera

14.7.1984
Tiedot

MattiVapaniemi

Matti Vapaniemi

25.8.1987 Pori
Tiedot


Suomen parhaat salibandyn pelaajat

Suomen parhaat salibandyn pelaajat

Suomi on salibandyn mahtimaa. Maamme on koko lajihistorian ajan menestynyt vahvasti ja voittanut useita maailmanmestaruuksia miesten turnauksissa, joskin Ruotsin ylivallan murtaminen otti miehiltämme oman aikansa.

Lue lisää
Hyvän salibandypelaajan ominaisuudet

Hyvän salibandypelaajan ominaisuudet

Salibandysta on muodostunut vuosien saatossa yhä suositumpaa ja suositumpaa. Suomessa on salibandyn harrastajia jo lähes 400 000, ja maajoukkueiden menestys on kasvattanut harrastajamääriä entisestään.

Lue lisää
Nokia järjesti turpakäräjät

Nokia järjesti turpakäräjät

Karhujen ja Nokian KrP:n ottelusta muodostui avauserän jälkeen painajainen kotijoukkueelle. Vierailija KrP kylvetti Karhuja urakalla ja tuloksena oli seuran liigahistorian suurinumeroisin tappio maalein 2-15.

Lue lisää
Salibandyliigan jumbofinaali lauantaina Tampereella

Salibandyliigan jumbofinaali lauantaina Tampereella

Salibandyliigan häntäpään taistelussa on lauantaina elintärkeä ottelu. Sarjan viimeisenä majaileva Koovee kohtaa kotikentällään kolmen pisteen päässä majailevan porilaisjoukkueen.

Lue lisää
Karhujen vuoden viimeisestä ottelusta tuloksena selkäsauna

Karhujen vuoden viimeisestä ottelusta tuloksena selkäsauna

Karhujen vuoden 2018 viimeisestä ottelusta muodostui todelliset turpakäräjät. Lauantaisesta hyvästä vireestä ei ollut sunnuntaina tietoakaan. Tuloksena oli kauden rumin tappio, kun LASB piti pisteet itsellään maalein 12-1.

Lue lisää
Karhuilla lauantaina vuorossa vuoden 2018 viimeinen kotiottelu

Karhuilla lauantaina vuorossa vuoden 2018 viimeinen kotiottelu

Vuosi 2018 lähenee kovaa vauhtia päätöstään. Salibandyliigaa pelataan Porissa kuitenkin vielä tämän vuoden puolella yhden ottelun verran, kun lauantaina Porin Urheilutalolle vieraaksi saapuu EräViikingit.

Lue lisää