Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Musta hetki pimensi illan

 
Musta hetki pimensi illan

FBT Pori kohtasi sunnuntaina kotiareenallaan Joensuun JosBan salibandyliigan ottelussa. Lauantaina Lappeenrannassa hävinneellä kotijoukkueella oli edessään kasvojen pesun paikka, mutta toisin kävi. JosBa teki ensimmäisessä erässä kuusi maalia ja vei koko ottelun lukemin 2 - 8 ( 0 - 6, 2 - 1, 0 - 1 ).

Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Vierasjoukkue oli päättänyt ottaa kotijoukkueelta heti luulot pois karvaten tiukasti ylhäältä ottaen tilan ja ajan pois. Kotijoukkue yritti vastata vierasjoukkueen prässiin, mutta pallo ei tahtonut pysyä lavassa. Runsaan kuuden minuutin pelaamisen jälkeen kotijoukkueelle sattui sysimusta 40 sekuntia, jonka aikana JosBa teki neljä maalia merkkausvirheiden seurauksena. Kotijoukkue yritti pyristellä vastaan, mutta JosBa teki erässä vielä kaksi maalia ja erätauolle poistuttiin lukemissa 0 - 6.

Toisen erän alkuun kotijoukkue myöhästyi aloituksesta ja sai joukkuerangaistuksen pelin viivyttämisestä. JosBa hyödynsi ylivoimatilanteen ja siirtyi 0 - 7 johtoon. Tämän jälkeen pelitapahtumat tasoittuivat ja kotijoukkue pääsi kaventamaan pari kertaa. Maalintekijöinä ensin Lasse Salminen Toni Läntisen syötöstä ja kymmenkunta minuuttia myöhemmin Matti Vapaniemi Juha Tikan syötöstä. Enempää maaleja kotijoukkue ei kuitenkaan saanut aikaiseksi lukuisista yrityksistä huolimatta.

Kolmas erä ei tuonut pelitapahtumiin muutosta. Kotijoukkue kyllä yritti, mutta JosBan puolustus ja etenkin maalivahti Jarno Kettunen kestivät rynnistyksen. Vierasjoukkue onnistui vielä kerran maalinteossa ja loppulukemiksi sinetöitiin 2 - 8.

Lappeenrannassa kolmannessa erässä maalin suulle siirtynyt Mikko Vuorinen teki ensiesiintymisensä kotiyleisön edessä ja teki sen mitä pystyi, mutta hänkään ei voinut vierasjoukkueen maaleille mitään. Joukkue sukeltaa tällä hetkellä sen verran syvässä vedessä, että sieltä pinnalle pääsemiseen tarvittaisiin lukuisia onnistumisia. Toivottavasti niitä saadaan keskiviikkona, kun TPS saapuu FBT Porin vieraaksi Urheilutalon parketille.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ToniLäntinen

Toni Läntinen

21.1.1979
Tiedot

LasseSalminen

Lasse Salminen

29.9.1980 Tampere
Tiedot

JuhaTikka

Juha Tikka

17.2.1989
Tiedot

MattiVapaniemi

Matti Vapaniemi

25.8.1987 Pori
Tiedot


Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää