Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Putki poikki

 
Putki poikki

FBT Pori katkaisi kahdeksan ottelun mittaisen tappioputkensa, kun se sunnuntai-illan jännittävässä salibandynäytelmässä oli AC HaKia parempi lukemin 4–3 (2–0, 1–1, 1–2).  Saavutetut sarjapisteet olivat todella tärkeät kotijoukkueelle sarjassa säilymisen kannalta, sillä pahimmat kilpakumppanit Happee ja Nokian KrP voittivat myös omat ottelunsa viikonlopun aikana. Näin ollen kaikki on vielä omissa käsissä.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta eritäin upeasti, kun Matti Vapaniemi survoi pallon maaliin vain 28 sekunnin pelaamisen jälkeen. Riemukas aloitus ottelulle. Hyökkäys hyökkäykseltä FBT Pori sai siirretyksi pelin painopistettä kohti AC HaKin maalia. Kun ottelukello näytti 5.46 Ville Salonen ampui pallon maaliin Juha Tikan syötöstä FBT:n pelatessa ylivoimalla. Loppuerää kotijoukkue pystyi erittäin pirteällä ja uhrautuvalla esityksellään hallitsemaan ja AC HaKi sai aikaiseksi vain kolme laukausta kohti kotijoukkueen maalia. Maalin suulla pelannut Mikko Vuorinen pystyi kaikki laukaukset torjumaan.

Toinen erä alkoi samalla tavalla kuin ensimmäinenkin. Vain 33 sekuntia ja pallo jälleen HaKi-maalissa Matti Vapaniemen toimesta. Tällä kertaa syöttäjänä maaliin toimi Juha Tikka. Maalin jälkeen kotijoukkueen vauhti  hieman laantui ja ote pelistä ei enää ollut samanlainen kuin ensimmäisessä erässä. HaKi alkoi saada juonen päästä kiinni ja kotijoukkue alkoi tehdä pienoisia virheitä. Näistä virheistä rankaistiin tosin vain kerran, kun HaKin maalipyssy Mika Moilanen teki joukkueensa avausmaalin. Lisää maaleja ei toisessa erässä enää tehty ja tauolle poistuttiin kotijoukkueen johtaessa riemukkaasti 3 – 1.

AC HaKi tuli kolmanteen erään rinta täynnä riemua, ryhtiä ja puhtia. Ajassa 41.26 asialla oli  jo toisen kerran aina vaarallinen Mika Moilanen. Pallo reppuun ja tilanteeksi 3 – 2. Katsomossa alkoi jännitys nousta ja kainalot kostua ajatuksesta, että näinkö tässä jälleen käy. Kotijoukkue oli saanut erätauolla ladatuksi taistelutahtonsa lähelle maksimia. Taistelu kuitenkin taukosi Jussi Taskisen saamaan hieman ottelun linjaan nähden kyseenalaiseen rangaistukseen. AC HaKi pelasi ylivoimaa vain 11 sekuntia kunnes pallo oli maalissa. Liigan tehokkain ylivoimapeli näytti kyntensä. Taistelu sarjapisteistä koveni ja molempien joukkueiden otteet liikkuivat siinä sääntöjen rajamailla. FBT Pori kuitenkin piti pintansa. Pelaajat jaksoivat auttaa maalivahtia ja venyä laukausten eteen. 54 pelatun minuutin jälkeen Ville Salonen riisti pallon haltuunsa FBT Porin hyökkäyspään kulmassa ja syötti sen taaksepäin Jussi Taskiselle, joka jatkoi maalin taakse Toni Läntiselle. Toni syötti pallon maalin eteen juosseelle Lasse Salmiselle, jonka toimesta pallo ohitti AC HaKin maalivahdin Tomi Ikosen ohi ja kotijoukkue siirtyi 4 – 3 –johtoon, kun pelikello näytti aikaa 54.06. Loput ottelun vajaasta kuudesta minuutista kotijoukkue taisteli esimerkillisesti. Kauden neljäs voitto oli vihdoin tosiasia, kun summeri vihdoin soi erän päättymisen merkiksi tiukkojen vaiheiden jälkeen.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää