Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tasapeli riitti Salamalle karsintapaikkaan

 
Tasapeli riitti Salamalle karsintapaikkaan


Tasatulos 2-2 Äijänsuolla FC Raumaa vastaan riitti varmistamaan Musan Salamalle paikan 2. divisioonan karsintoihin. 15 ottelua tappioitta Satakunnan Kolmosessa pelannut Salama varmisti lohkovoiton kolme kierrosta ennen sarjan päättymistä, kun ero Euran Palloon säilyi tasatuloksen myötä 10 pisteessä.

Tiistain ottelu oli Salamalle kauden vaikein. Äijänsuon nopea ja kova alusta teki pelistä hankalan. Ensimmäistä kertaa kauden aikana nuori Salamajoukkue nousi kaksi kertaa tappioasemasta tasatulokseen Sami Kriikkulan ja Topi Furuholmin maaleilla.

Salaman päävalmentaja Petri Toivonen oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueen tähänastiseen kauteen.
-Välitavoite on nyt saavutettu kolme kierrosta ennen sarjan päätöstä. Karsinnat Tampereen lohkon voittajaa vastaan ovat iso haaste, mutta joukkueemme on mennyt kauden aikana pelillisesti paljon eteenpäin, vaikkei se välttämättä tänään kentällä näkynytkään, Toivonen kommentoi.

Tampereen ja Satakunnan piirien Kolmosen voittajat karsivat pääsystä Kakkoseen ensi kaudeksi. Karsinta on kaksiosainen. Ottelut pelataan syyskuun viimeisenä ja lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tampereen Kolmosen kärkipaikalla on tällä hetkellä Valkeakosken Hakan farmijoukkue, Valkeakosken Koskenpojat, jonka pahin uhkaaja Hämeenlinnan Härmä on yhdeksän pisteen päässä, kun neljä kierrosta sarjaa on pelaamatta.

FC Rauma – Musan Salama 2-2
Maalintekijät:

FC Rauma: Siivonen (25. min.), Puotiniemi (rp) (55. min.)
Musan Salama: Kriikkula (45. min.), Furuholm (85. min)

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää