Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huikea ottelu edessä

 
Huikea ottelu edessä


Lauantaina Porin stadionilla on todella kovat panokset, kun FC PoPa isännöi kovia satsauksia tehneen AC Oulun. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi AC Ouluun selkeään 3-0 voittoon, joten PoPalla on kalavelkoja maksettavanaan. PoPan osalta tilanne on selvä, vain voitto kelpaa ja muut tulokset merkitsevät pitkälti sitä, että kärkikaksikko karkaa porilaisilta tavoittamattomiin.

Lauantainen ottelu on PoPan kolmas peräkkäinen kotiottelu, kaksi edellistä päättyi PoPan voittoon, Kiisto kaatui 6-2 ja TPV jännittävien vaiheiden jälkeen 2-1. Nämä tulokset ovat pitäneet PoPan iskuetäisyydellä AC Oulusta ja lauantaina on otettava voitto hinnalla millä hyvänsä. Sillä tällä hetkellä AC Oulu on kerännyt viisi pistettä enemmän ja he saavatkin lähteä peliin paljon paremmista asemista ja tasatuloksellakin he pitävät PoPan tarpeeksi kaukana. PoPan voitto kaventaisi eron kahteen pisteeseen ja merkitsisi sitä, että loppukaudesta tulisi todella mielenkiintoinen ja saumat kahden parhaan joukkoon kohenisivat huomattavasti, kun taas tappiolla alettaisiin pelaamaan sijoista kolme alaspäin.

PoPalta puuttuu lauantain jännitysnäytelmästä varmuudella Teemu Vihtilä, joka on pelikiellossa, Samu Ruisniemi, joka parantelee edelleen rannemurtumaansa ja pitkäaikaispotilaat Juha Luoma ja Janne Vuorinen.

AC Oululla on käsissään todella laadukas ryhmä, keskikentällä Mika Nurmela ja Dominic Yobe ovat todella laadukkaita pelimiehiä, minkä he todistivat PoPan vieraillessa Oulussa, kärjessä Donewell Yobe on viime kierroksilla ollut todella väkevässä vireessä ja häntä säestää järkälemäinen Frank Jonke. Joukkue teki siirtorajan kynnyksellä kaksi kovan luokan hankintaa, Jarkko Hurme ja Toni Kolehmainen liittyivät ryhmään loppukauden kestävillä sopimuksilla. Joten selvää on se, että AC Oululle ei tänä vuonna kelpaa mikään muu kuin nousu Veikkausliigaan.

Lauantaina on lisäksi PoPa-päivä, joka alkaa jo kello 12.30, joten nyt koko perheen voimin kannustamaan PoPaa tässä tärkeässä ottelussa.

Toni Junnila odottaa AC Oulun kohtaamista.

- Ollaan pitkään pelattu selkä seinää vasten ja lauantaina on edessä todella kova haaste. Joka jätkä tiedostaa ottelun tärkeyden ja sen, että voitolla saadaan mielenkiintoinen syksy. Oulussa hävittiin huonon esityksen jälkeen mutta lauantaina otetaan voitto kotiin. On tulossa hieno lauantai, on PoPa-päivä, hyvä vastus ja huikeat panokset, toivottavasti yleisö saapuu sankoin joukoin paikalle, tehdään yhdessä hieno tapahtuma.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää