Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolmas sija tähtäimessä

 
Kolmas sija tähtäimessä

FC PoPa kohtaa huomenna kauden toiseksi viimeisessä kotipelissään KPV:n. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Kokkolassa päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen tulokseen 2-2. Huomisessa ottelussa on panoksena sarjan kolmas sija, sillä KPV on tällä hetkellä juuri kolmannella sijalla 39 pisteellään ja PoPa neljäntenä kaksi pistettä KPV:ta perässä.

PoPan edellinen ottelu päättyi niukkaan 1-0 voittoon, kun PK-35 kaatui Juho Lehtosen maalilla. PoPa pelasi Vantaalla tasapainoisen ottelun halliten palloa suurimman osan ottelua ja samaan täytyy päästä myös huomenna, sillä KPV on fyysinen joukkue, joka on vahvimmillaan fyysisissä väännöissä.

Vaikka molemmilta joukkueilta sarjan kaksi ensimmäistä sijaa ovat karanneet niin kolmas sija kiinnostaa varmasti kumpaakin joukkuetta ja varsinkin PoPaa, koska kolmas sija olisi hyvä suoritus nousijajoukkueelta. PoPa pääsee huomiseen otteluun hyvistä lähtökohdista, sillä sivussa ovat ainoastaan Juha Luoma ja Janne Vuorinen. Samu Ruisniemi on ollut edelliset ottelut sivussa rannemurtuman takia mutta pystyy huomenna pelaamaan.

Antti Sumiala tiedostaa ottelun tärkeyden.

- Huominen ottelu on pakko voittaa jos aiomme kauden jälkeen olla kolmannella sijalla. Kokkolassa oli fyysinen vääntö ja huomenna meidän pallollinen  pelimme on oltava parempaa kuin Kokkolassa. KPV on fyysinen joukkue mutta luotetaan omaan pelitapaamme ja napataan kolme pistettä.

Huom! Ottelu alkaa huomenna jo kello 14!

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää