Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Arvokas päätös futiskaudelle

 
Arvokas päätös futiskaudelle

FC Jazz Junioreiden kausi huipentuu lauantaina Suomen Cupin Pikkufinaaliin. Jazz kohtaa Vantaan ISS-stadionilla Lahden CityStarsin kello 17.00 alkavassa ottelussa. Finaali on nuoren seuran historian arvokkain yksittäinen ottelu.

FC Jazz-j pääsi Suomen Cupissa 16 parhaan joukkueen joukkoon, kuten myös CityStars. Pikkufinaalipaikat joukkueet saivat, koska Jazz oli Cup-kilpailun paras Kakkosen joukkue ja lahtelaiset selvästi paras kolmosdivisioonan joukkue.

Lahden CityStars on vuonna 1982 perustettu jalkapalloseura. Joukkue on nyt jo viidettä kertaa mukana Pikkufinaalissa.

Vuosina 1994, 2004 ja 2005 CityStars hävisi finaalinsa, mutta vuonna 2007 Cup-kannu meni Lahteen. CityStars kaatoi finaalissa Helsingin IFK:n.

FC Jazz Juniorit on toinen porilainen Pikkufinaaliin päässyt joukkue. PoPa hävisi vuonna 1992 Pikkufinaalin Nokian Pyrylle lukemin 4-1. Suomen Cupin historia alkoi vuonna 1955. Pikkufinaali on pelattu vuodesta 1989, joten lauantaina pelattava loppuottelu on järjestyksessään 21.

Suomen Cupin parhaat porilaissaavutukset ovat RU-38:lla ja FC Jazzilla. Vuonna 1959 RU-38 hävisi Suomen Cupin finaalissa Valkeakosken Hakalle lukemin 3-1. Toivo Johansson teki porilaisten ainokaisen.

Vuona 1995 Myllykosken Pallo oli Olympiastadionilla FC Jazzia parempi niukasti 1-0. Sami Hyypiä puski ottelun ainokaisen.

Seurahistorian lisäksi FC Jazz-j voi tehdä myös porilaista jalkapallohistoriaa. Suomen Cupin palkintoja on tuotu Poriin vain 1993, jolloin Cup-finaalit pelattiin Porin stadionilla Helsingin Olympiastadionin remontin takia. Silloin Helsingin Jalkapalloklubi voitti Rovaniemen Palloseuran 2-0.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää