PoPa tasasi pisteet Maxin kanssa

Porin Palloilijoiden ja Valkeakosken Futsal Mad Maxin välinen liigakamppailu päättyi viihdyttävien vaiheiden jälkeen 3-3 (2-2). Kuumaksi ennakoitu kamppailu jäikin puhtaaksi pelilliseksi viihteeksi hyvin homman alusta asti haltuun ottaneen tuomarikaksikon Silanne - Grönman ansiosta.

Mad Maxin ja PoPan kohtaamisessa tasatulos oli molemmille huono, mutta peliin nähden ansaittu. Kumpainenkin toteutti omaa pelikirjaansa miltein moitteettomasti. Maxit lähtivät peliin selkeästi vastahyökkäyspelaamisen ja tiukan puolustamisen kautta. PoPa pyrki selkeään pallonhallintaan. Ottelussa sankareiksi nousivat vieraiden nuorisokaarti Juhana Jyrkiäinen - Vesa Pajula - Jukka Saari. Sinimyrskyn vahvimmat olivat ensimmäistä liigakauttaan pelaava Joni Vuorinen, kokoonpanoon palannut maestro Reinikka ja hienosti nuorisoketjua kokemuksellaan johtanut Timo Laurila.

Maaliverkkojen heiluttelun aloitti vierailijat. Timo Kopolan sähäkän nousun laidalta viimeisteli poikittaissyötöstä Vesa Pajula viidennellä peliminuutilla. PoPan vastinetta saatiin odottaa 7 minuuttia, kunnes maalivahti Eero Mäkisen nopea avaus tavoitti piikkiöläislähtöisen Joni Vuorisen. Vuorinen ajoi ohi kahdesta Maxista ja pommitti varmuudella liigauransa avausmaalin. Molemmat joukkueet maalasivat ensimmäisellä puoliajalla kertaalleen. Reinikka - Vuorinen - Jukka Raivio kolmikko sahasivat oranssiset vieraansa reikäjuustoksi ja Rauman komeetta sai laittaa pallon tyhjiin. Minuutti tästä ja Maxien nopea vastahyökkäys päättyi kotijoukkueen rikkeeseen. Tilanteesta seuranneen vapaapotkun ampui maaliin Juhana Jyrkiäinen Jaakko Laitisen siirrosta.

Toisella puoliajalla vieraiden puolustus tiivistyi entisestään. PoPa pyöritti pitkiä toveja Jukka Saaren maalin tuntumassa, mutta palloa ei saatu nuoren maalivahdin taakse. Sami Rantala onnistui jopa samassa vaihdossa ampumaan molempiin pystypuihin. Puolen tunnin pelin jälkeen Rantala vihdoin onnistui. Reinikka tarjoili kulmakuviosta namupassin, eikä Saarella ollut mahdollisuuksia tuliseen laukaukseen. Kotijoukkue sai hurmoksen päälle maalistaan, joka kostautui illan komeimmalla maalilla. Maxit sahasivat neljällä syötöllä nopealla vastahyökkäyksellä koko parketin ja Jyrkiäinen siirsi pallon ohi Mäkisen Timo Kopolan syötöstä. Huolimatta kotijoukkueen kahdesta kymmenen metrin suorasta vapaapotkusta ilman muuria, ei lisämaaleja enää nähty. Saari torjui, sekä Reinikan, että Vuorisen yritykset.

PoPan seuraava ottelu käydään lauantaina 19.12. kello 14.00 Porin Urheilutalolla. Vieraaksi saapuu komeasti kauden aloittanut Turun Pallokerho. Tervetuloa.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori

Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.