Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Musan Salamalle lisää pelaajasopimuksia

 
Musan Salamalle lisää pelaajasopimuksia

Kakkosdivisioonaan paluun tekevä Musan Salama on solminut lisää pelaajasopimuksia tulevalle kaudelle. Seitsemän uuden sopimuksen myötä seuralla on nyt sopimus 20:n pelaajan kanssa. Nimekkäimpinä tulokkaina ovat paluun seuraan tekevät  Eero Salminen ja Jarno Ruisniemi, jotka nähtiin viime kaudella viheriöillä Porin Palloilijoiden paidassa.
  
Vauhdikas hyökkääjä Ruisniemi muistetaan Länsi-Porissa kahden kauden takaisista maaleistaan, jotka auttoivat Salaman uusimaan sarjapaikkansa toisessa divisioonassa. Seuran oma kasvatti, Eero Salminen puolestaan tunnetaan parhaiten hänen keskikentältä tarjoilemistaan oivaltavista syötöistä. 

Joukkueen viime kauden runkopelaajista jatkonsa on varmistanut pallojonglööri Samuli Niemi sekä kesken viime kauden joukkueeseen palannut Ville Bärholm. Sen sijaan Lauri Anttilan, Janne Ramstadiuksen ja Jussi Männistön ensi kauden tilanne on toistaiseksi avoin.

Lisää kilpailua joukkueen pelipaikoista tuovat myös Toejoen Veikoista siirtyvä maaliahne hyökkääjä Sami Rantala ja Fc Jazz-j:n riveistä tulevat hyökkäjäpelaaja Teemu Pelttari ja puolustuksessa ja keskikentän pohjalla viihtyvä Antti-Pekka Pihlainen.  Lisäksi joukkueen mukana harjoittelee pelipaikkaa tavoittelevia nuoria.

Sopimukset jatkavat Musan Salaman linjaa, jonka tarkoituksena on nostaa kaupungissa tehtävän juniorityön näkyvyyttä edustusjoukkuetasolla. Seura haluaa tarjota nuorille porilaisille pelaajille mahdollisuuden näyttää osaamisensa ja kehittyä jalkapalloilijoina. Laaja pelaajarinki tuo joukkueeseen kilpailua ja mahdollistaa joukkueen täysipainoisen harjoittelun poissaoloista huolimatta.

Musan Salaman sopimuspelaajat kaudelle 2007, 7. joulukuuta 2006 mennessä:
Juhani Koponen
Erno Inberg
Aki Tenkanen
Ville Bärholm
Jukka Ranne
Tero Jokinen
Antti-Pekka Pihlainen
Juha Helander
Eero Vesa
Eero Salminen
Matias Nurmela
Sami Kauppi
Ville Santanen
Juuso Kallio
Sami Kriikkula
Ilari Helavuori
Sami Rantala
Teemu Pelttari
Jarno Ruisniemi
Samuli Niemi

Joukkueen mukana harjoittelevat:
Toni Rajamäki
Juha Vallin
Janne Kuusisto

Musan Salaman tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää