Pohjoisen reissulta ei tuliaisia

Porin Palloilijat aloitti vuoden 2010 kahdella tappiolla. Pohjoisen turneelle joukkue lähti uuden vastuuvalmentajan Mikko Seppälän kanssa. Teemu Talasma jatkaa myös valmennustehtävissä.

Lauantaisessa ottelussa Sinimyrsky kohtasi FTK:n Kemin Tervahallissa. FTK aloitti isännän ottein ja johtikin ottelua puoliajalla 3-1. Porilaisten harmiksi Jarkko Reinikan kutonen osui tolppaan ja Markku Kuuri-Riutan suora vapaapotku ilman muuria suuntautui maalin yli.

Toisella puoliajalla Sinimyrsky koki vielä yhden takaiskun ennen juonen löytymistä. Viimeisen vartin aikana porilaiset saivat useita paikkoja, mutta maalipaikoissa ei ollut tarpeeksi terävyyttä. PoPa nousi vielä maalin päähän, mutta ei onnistunut tasoituksessa edes lopun ylivoimapyörityksen aikana. Näin ollen isännät pokkasivat pisteet lukemin 4-3 Sami Rantalan tehdessä kaikki vieraiden maalit.

Toisessa ottelussa sarjakärki Tervareita vastaan alku oli todella hyvä, huolimatta lukuisista poissaoloista. Joni Vuorinen joutui jättämään FTK pelin nilkkavamman vuoksi, eikä pelannut sunnuntaina. Markku Kuuri-Riutta oli sairastumisen vuoksi sivussa. Sami Rantalalle nousi lauantaina kuume, mutta hän pelasi silti. Tästä huolimatta agressiivisesti puolustanut ja nopeasti vastaan iskenyt Sinimyrsky tekikin ottelun ensimmäisen maalin. Jukka Raivio survoi pallon maaliin Sami Rantalan esityöstä. Tervarit tasoittivat Ville Saxmanin toimesta kulmakuviosta ja Adrian Rizvani vei kotijoukkueen 2-1 taukojohtoon kutosen pisteeltä.

Toisella puoliajalla Tervarit lisäsivät vaihteita koneeseen ja myllyttivät armottomasti Eero Mäkisen maalille. Mäkinen pysäytti peräjälkeen niin Stafsulan, Rizvanin kuin Nevanperänkin lähentelyt. Väsymys alkoi painaa vieraiden puserossa ja tämä näkyi pieninä sijoittumisvirheinä. Lopulta vanha kettu Nevanperä onnistuikin hiipimään kutosen alueelle täysin rauhassa. Rizvanin tarjoilusta Suomifutsalin kovin maalipyssy ei erehtynyt. Jone Vallin toi vielä PoPan yhden maalin päähän Jarkko Reinikan esityöstä. Neljästä pystytolpasta ja yhdestä ylärimasta huolimatta, ei vieraat enää maalia kyennyt tekemään ja Saxman laukoi loppulukemat 4-2. Näin ollen pisteet jäivät Ouluun.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori

Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.