Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seitsemän kiveä käännettävänä

 
Seitsemän kiveä käännettävänä

FBT Porilla on runkosarjassa jäljellä vielä seitsemän ottelua, joista neljä kotikentällä. Torstaina on uusi kivi kännettävänä, kun Kirkkonummen Rangers saapuu Urheilutalolle yrittämään kotijoukkueen kaatamista.

Rangers on tällä kaudella pelannut 14 ottelua, joista se on voittanut 6, pelannut yhden tasan ja hävinnyt 7. Vuodenvaihteen jälkeen Rangers on ehtinyt pelaamaan 3 ottelua, joista se on voittanut kaksi. Kuntopuntari on siis noususuunnassa antaen vierasjoukkueelle aimo annoksen lisää itseluottamusta otteluun sarjakärkeä vastaan.

Rangersin paras pistemies on Iiro Liede, jolla on 24  ( 16 + 8 ) tehopistettä kerättynä. Toiseksi tehokkain on ollut Keni Autio 23 ( 8 + 15 ) pörssipisteellään. Ylivoimalla Rangers on ollut kolmanneksi heikoin tällä kaudella. Alivoimalla joukkue on onnistunut hieman paremmin, omissa on soinut kuudenneksi vähiten. Joukkueen torjuntavastuun on pääosin kantanut Tommi Kekkonen, jonka torjuntaprosentti on tällä hetkellä 84.4.

Torstain vierailija on yhtä hankala vastus kuin sunnuntainen AFC, sillä joukkue osaa pelata sarjasijoitustaan paremmin ja jos kaikki natsaa kohdalleen, antaa Rangers todella tiukan vastuksen kotijoukkueelle.

Sunnuntain ottelu oli omalla tavallaan hankala kotijoukkueelle, mutta Mikael Boeliuksen virkeä iltapuhde pelasti joukkueen suuremmalta häpeältä. Torstain ottelu on varmastikin vähintään yhtä hankala vierasjoukkueen todennäköisesti keskittyessä puolustamiseen ja pallonriistojen jälkeen tehtyihin vastahyökkäyksiin. Kotijoukkueen puolustuksen pitää siis olla hereillä, mutta jos maalivahti Jarkko Saastamoinen on samanlaisella pelipäällä kuin sunnuntaina, ei suurempää hätä pitäisi olla. Saas nährä....

Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon Urheilutalolle torstaina 21.1 kello 18.30 alkaen!

Seuraa heitä: 

87 Ville Salonen - iloista pelintekoa

68 Miikka Läntinen - tehokas yv-tykki

9 Juha Tikka - joko alkaa maaleja tulla ?

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää