Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taskinen sivussa loppukauden

 
Taskinen sivussa loppukauden

FBT Porin puolustuksen yksi kulmakivistä, Jussi Taskinen on työesteiden vuoksi poissa vahvuudesta loppukauden. Muutoinkin joukkueen harjoitusvahvuudesta on ikäväksi poissa koko joukko pelimiehiä.

Taskisen komennustyöt veivät miehen tällä kertaa ensin Singaporeen ja keikan aikana tulee tutuksi niin Indonesia kuin Kiinakin. Aiemmin syksyllä niinikään Kiinassa työskennellyt Taskinen joutuu jättänemään väliin myös kevään tulevat karsintapelit.

- Tottakai harmillista, mutta tätä amatööriurheilu on. Töiden ehdoilla mennään, isoja uhrauksia miehet kuitenkin ovat jo tehneet ja varmasti joutuvat jatkossakin tekemään. Taskisen tapaus nyt kuitenkin aikalailla erilainen, mahdollisuutta "järjestellä" kun ei juuri ole. Toiselta puolelta maapalloa ei miestä saa takaisin kuin maajäristys tai muun luonnon oikku, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen tietää.

Kevään "kovien" pelien lähestyessä joukkueen toipilaslista näyttää muutoinkin huolestuttavalta. Aikaa kuitenkin on vielä parannella haavoja, mutta esimerkiksi edellisestä USB pelistä poissa oli kaikkiaan kahdeksan ns. vakiokokoonpanon miestä.

Miikka Läntisen käden hiusmurtuma pitää miehen vielä puolitoista viikkoa poissa parketilta. Taskisen lailla niin ikään edellisestä pelistä poissa oli työkomennuksen vuoksi Mikko Raivio. Flunssa piti sivussa puolustajat Jani Vettenrannan ja Ville Mattilan. Katsomon puolelta peliä seurasi myös alaraajavammaansa paranteleva Ville Vahtera ja selkävaivasta kärsinyt Juho Miilunpalo.

- Toiveissa on, että kaikki kaverit saadaan jo Woodis peliin paikalle, mutta varmuutta asiasta ei vielä ole. Päivä kerrallaan mennään ja pyritäään harjoittelemaan mahdollisimman laadukkaasti nykyisellä kokoonpanolla. Onneksi meillä on laaja rinki ja lisäksi hyviä junioreita kärkkymässä pelipaikkaa, Läntinen luo toiveita.

Toipilaiden lisäksi Joni Rokosan armeija on pitänyt miehen poissa edustusjoukkueen matkasta, mutta pelituntumaa mies on päässyt ylläpitämään mm. A-junioreiden mukana.

- Rokki on nuoreksi mieheksi sen verran kokenut kaveri, vaikka armeijan alkupuoliskolla harjoituksiin hän on päässyt heikosti. On hänestä varmasti hyötyä vielä kevään kovissa peleissä. Onhan kaveri parina edellisenä kautena ollut mukana kevään tärkeissä peleissä ja melko merkittävässä roolissakin, Läntinen muistaa.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JussiTaskinen

Jussi Taskinen

30.1.1979
Tiedot


Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää