Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandyn liigakarsinnat jatkuvat keskiviikkona

 
Salibandyn liigakarsinnat jatkuvat keskiviikkona

Paineet vastustajalla

FBT Porin keskiviikkoisessa liigakarsintaottelussa Loviisan Toria vastaan on paljon pelissä. Voittamalla kyseisen ottelun, FBT Pori ratkaisee sarjan edukseen ja nousee suoraan Salibandyliigaan. Tappion tullessa ratkaisu siirtyy loppuviikolle.

Keskiviikon kotijoukkue Loviisan Tor joutuu pelaamaan selkä seinää vasten. Lauantaisessa kotiottelussa kärsitty tappio antoi etulyöntiaseman FBT Porille, joka kiitti saamastaan huomionosoituksesta. FBT hyödynsi sunnuntain kotiottelussaan runsaslukuiselta yleisöltä saamansa tuen ja voitti kotiottelunsa lukemin 4 - 3. Näin ollen FBT Pori on enää yhden voiton päässä Salibandyliigasta. Paineet ovat keskiviikkona kotijoukkueen vaihtoaitiossa, sillä Tor tarvitsee kolme peräkkäistä otteluvoittoa, mikäli se vielä mielii nousta suoraan Salibandyliigaan.

FBT Porin tilanne on paljon herkullisempi. Mikäli ensimmäinen katkaisuyritys ei tuota tulosta, on mahdollisuuksia unelman toteuttamiseen vielä jäljellä. Toteutuuko unelma jo keskiviikkona? Sunnuntaisen peliesityksen perusteella näin voisi uskoa, sillä FBT Porin joukkueesta ei heikkoa lenkkiä löytynyt vaan kaikki jaksoivat taistella jokaisessa tilanteessa loppuun asti.

Keskiviikkoillalla n. kello 20.40 olemme asian suhteen huomattavasti viisaampia.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää