Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tyydyttävä tasapeli

 
Tyydyttävä tasapeli

Valmentajaa vaihtanut ja edellisellä kierroksella Kaarinan Poikia löylyttänyt BK-46 lähti peliin vahvalla asenteella. Joukkue on joutunut Kakkosen B-lohkon putoamistaistoon, mutta taistelukirvestä karjaalaiset eivät ole haudanneet.

FC Jazz lähti otteluun toteuttamaan järkevää vieraspelaamista. Toppari Jari Lamminen oli jalkavamman takia sivussa, ja kärkimies Mamadou Konate mursi kätensä tiistaina Raumalla, mikä oli pistänyt pelaajapaletin uusiksi.

- Rauman kivikovalla kentällä pelatusta ottelusta oli vain pari päivää, joten vähän raihnaisella porukalla jouduimme peliin. Mutta olen tyytyväinen koko joukkueen taisteluasenteeseen, päävalmentaja Mikko Mannila kehaisi.

Pelin avausmaali syntyi 37. peliminuutilla. Kärkäs Jesse "Keno" Junnila prässäsi pallon BK-46:n puolustukselta, eteni ja laukoi takakulmaan.

FC Jazz ei juuri muilla maalipaikoilla avausjaksolla juhlinut, mutta kotijoukkue oli varsinkin erikoistilanteissa jatkuvasti vaarallinen.

Toisen puoliajan aluksi FC Jazz joutui vaikean tilanteen eteen. Toppari Jussi Leinonen loukkasi nilkkansa vakavan oloisesti, ja Jatsin oli vaihdettava ryhmitystään. Leinosen vaihdon seurauksena Jazzin toppariparina hääri paremmin hyökkäyskaksikkona tunnettu Ari Qvist - Jani Raukko -akseli.

BK-46:n panostus erikoistilanteisiin toi tulosta 65. peliminuutilla, kun Henrik Henriksson iski. Pelikenttien viihdyttäjä teki maalin tavalla, joka ei hänen normaaliin kikkarepertuaariinsa kuulu. Henriksson puski pallon päällään verkkoon pitkän rajaheiton seurauksena.

BK:lla oli vielä omat paikkansa jopa voitto-osumaan asti, mutta vastaavat tilanteet tulivat myös FC Jazzille. Joao Gaetin ja Qvistin viimeistely kuitenkin epäonnistui maukkaissa ratkaisutilanteissa.

- Meillä oli riittävät tilanteet vierasvoittoon asti. Maalipaikoissa pitäisi purra kyyn lailla. Kaikkiaan silti hyvä taistelupeli ja tasapeliin voi olla puoliksi tyytyväinen, valmentaja Mannila myönsi.

FC Jazzin Kakkosen pelit jatkuvat tulevana perjantaina Porin stadionilla,  kun B-lohkon kärkipään taistossa kohdataan Salon Palloilijat.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää