Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Paikallisderby osa 2

 
Paikallisderby osa 2

MuSa kohtaa kotonaan paikallisvastustaja FC Jazzin, kun kakkosta on enää kolmannes pelaamatta. Ottelu on vierasjoukkue Jazzin kannalta pisteiden valossa melko yhdentekevä, sillä sarjan kärjessä majaileva Ilves on karannut omille teilleen ja sarjapaikkakin näyttää vuorenvarmalta. Kotijoukkue MuSa puolestaan tarvitsee kipeästi lisäpisteitä, jotta Wembleyllä pelattaisiin ensi vuonnakin Kakkosen jalkapalloa. Puhelimella tavoitettu kiireinen businessmies, MuSa-toppari Jari Vuorinen tietää kuitenkin lääkkeet kurssin kääntämiseen: "Nyt ei enää 98 % riitä, vaan jokaisen on annettava kaikkensa jäljellä olevissa peleissä pelikavereita tsempaten."

MuSan kymmenen ottelua kestänyt voitoton putki on aika saada katki ja mikäpä tuntuisikaan makeammalta, kuin ottaa voitto rakkaasta paikallisvastustaja Fc Jazzista. Helppoa iltapuhdetta ei Salamalle ole kuitenkaan tiedossa, sillä Jazz pursuaa kovan luokan pelimiehiä. Hienon alkukauden pelannut Joonas Laurikainen loistaa paprikapaitojen kirkkaimpana tähtenä johtaen samalla Kakkosen B-lohkon Veikkauspörssiä. Harmaita hiuksia MuSan puolustukselle aiheuttaa varmasti myös vikkeläkinttuinen Ville 'Bambi' Santanen, jonka messimäiset liikkeet ja zidanemaiset pallokosketukset saavat niin naisten kuin puolustajienkin päät sekaisin. Nähtäväksi jää, miten entinen MuSapeluri Santanen otetaan vastaan Wembleyllä. Jari Vuorisella on oma mielipiteensä Jazzin vaarallisimmasta lenkistä: 'Jazz on kokonaisuudessaan taitava joukkue, mutta erityismaininnan saa aina kentällä vaarallisesti kiemurteleva Matti Santahuhta.'

Vierasjoukkue lähtee otteluun allaan karvas 1-2 kotitappio SalPasta. Häviö katkaisi viiden ottelun mittaisen tappiottomien pelien sarjan. 'Laitetaan pojille heti alussa luu kurkkuun ja näytetään kuka on isäntä', kertoo Vuorinen kysyttäessä Jazzin kaatoon vaadittavasta reseptistä.

Ottelu pelataan MuSan Wembleyllä keskiviikkona 18.8.2010 klo. 18.30.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää