Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolmas kotitasuri putkeen

 
Kolmas kotitasuri putkeen

Kolme pistettä sarjataulukossa FC Jazzin perässä oleva Ekenäs IF tuli Porin stadionin iltavaloihin rajusti taistellen. Joukkueen alkurynnistys olikin kova, mutta kotijoukkue otti pelin otteen nopeasti itselleen.

Avauspuoliajalla Jesse Junnila, Ari Qvist ja Mamadou Konate aiheuttivat jatkuvasti päänvaivaa Silvan johtamalle EIF:n puolustukselle. Paineesta kertyi hyviä maalintekotilanteita, ja lukuisia erikoistilanteita.

Jazzin tarkkuus oli kuitenkin heikko, vaikka esimerkiksi Qvist pääsi Konaten esityöstä koittamaan viimeistelyä viidestä metristä.

Myös vierailla oli paikkansa. Jyri Nieminen kuitenkin torjui upeasti vaarallisen Nicholas Brainin ja toppari-Silvan yritykset.

Toisella puoliajalla ote siirtyi selvemmin kotijoukkueelle. Jesse Junnila pääsi muutaman kerran kokeilemaan ennen kuin mies viimein onnistui.

FC Jazzin pitkä ja korkea avaus painui aina kuudentoista-alueelle asti. Junnila kiiruhti ensimmäisenä irtopalloon ja Paprika-laulu raukui stadionin pimeässä perjantai-illassa.

Johtoasemassa FC Jazz sai pidettyä palloa, ja muutaman maalintekopaikankin. Mutta EIF iski kuin tyhjästä. Timo Brotkin peippasi vasemmalta laidalta keskelle ja lähetti kukkupallon boksiin. Pallo osui Victor Solomonin päähän ja painui takakulmaan.

- Meillä oli johtoasemassa peli täysin hallussa, ja sitten tulee tuollainen maali. Mutta minkä sille silti voi, kun omia paikkoja ei vain käytetä. Ihan riittävästi voittoon asti tilanteita tänään loimme, päävalmentaja Mikko Mannila tuhisi.

Konkaritoppari Silva palkittiin ottelun parhaana. Hän olikin jykevä tukipylväs EIF:n takalinjoilla. FC Jazzin parhaita olivat niin ikään topparina luutinut Jari Lamminen ja maalintekijä Junnila.

FC Jazzin kotipelit ovat nyt tältä kaudelta pelattu. Kausi jatkuu vielä kahdella ottelulla. Tulevana sunnuntaina kohdataan Kaarinan Pojat, ja päätöskierroksella Grankulla IFK Kauniaisissa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää