Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kausi päättyi tappioon

 
Kausi päättyi tappioon

FC Jazzin jalkapallokausi Kakkosen B-lohkossa päättyi sunnuntaina 4-0 (3-0) –tappioon Kauniaisissa. Kotijoukkue Grankulla IFK oli pelissä parempi, mutta aivan koko totuutta tulos ei pelistä kerro.

- Ensimmäinen puoliajan hävisimme keskikentällä. Varsinkin liikkeessä jäimme jälkeen, FC Jazzin päävalmentaja Mikko Mannila toteaa.

- Mutta saimme silti luotua paikkoja. Konate pääsi yksin läpi ja lisäksi meillä oli erinomaisia erikoistilanteita. Grani puolestaan teki kolmesta hyökkäyksestä kolme maalia, Mannila totesi.

Toisella puoliajalla FC Jazz otti pelin ohjia käsiinsä, mutta tehottomuus vaivasi, eikä maalinteko onnistunut edes avopaikoista.

- Grani sai räikeän paitsiomaalin. Onneksi se ei ratkaissut mitään isompaa.

GrIFK osoittautui FC Jazzille sarjan vaikeimmaksi vastustajaksi. Se oli SalPan ohella ainoa joukkue, jolta paprikapaidat eivät ottaneet pisteitä.

FC Jazz oli lopulta Kakkosen B-lohkon kymmenes. Vielä heinäkuussa sarjan kärkikahinoissa ollut FC Jazz hiipui syksyllä lukuisten tasapelien takia sarjan alempaan keskikastiin.

- Sijoituksemme oli sama kuin viime vuonna ja pistesaldo parani yhdellä, joten parannus oli aika minimaalinen. Joukkueen oma tavoite sijoista 1-3 ei täyttynyt, mutta seurajohdon asettama tavoite eli sarjapaikan uusiminen onnistui, Mannila muistutti.

- Jos käytetään mittarina minun ja Sami Rintasen silmiä, voidaan todeta, että pelillisesti menimme viime vuodesta selkeästi eteenpäin, varsinkin pallollisessa pelissä ja hyökkäysten rakentelussa. Viimeistely oli ongelmamme, varsinkin loppukaudesta.

Mannila myöntää, että suojattiensa otteet olivat kauden aikana liian epätasaisia. Asia aiotaan punnita ja tutkia tarkasti, jotta tehdyistä ratkaisuista ja virheistä voidaan ottaa oppia.

- Pitkään kauteen mahtui muutamia täydellisiä floppipelejä ja muutamia tosi hyviä pelejä, mutta syvempien analyysien aika on vähän myöhemmin. On selvää, että monia asioita voidaan varmasti tehdä paremmin, Mannila totesi.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää