Futsal kotiavaus voitollinen

MuSa pelasi kauden ensimmäisen kotiottelunsa La-Ve:a vastaan ja ottelu päättyi MuSan juhliin lukemin 6 - 2 (4 - 1). Ottelu alkoi räväkästi, sillä jo 3 minuuttia alkuvihellyksestä MuSa johti 2 - 0 ottelussa parhaaksi valitun  Jussi Välilän ja Tommi Järvisen maaleilla. Peli oli aikalailla hermostunutta, mistä kertoo jo runsas virheiden määrä. Harhasyöttöjä, menetyksiä tuli molemmille joukkueille. La-Ve kavensi ajassa 6.00 epäsuorasta vapaapotkusta aivan kuuden metrin kaarelta. Maalivahti Joni Kuusisto oli voimaton. MuSa pystyi jo pelaamaan lähes omaa peliään toisin kuin kauden avauksessa Haukiputaalla. Siistien syöttövariaatioiden jälkeen saatiin kaivattua tulosta vielä kahdesti ensimmäisellä jaksolla. Syöttäjänä toimi molemmissa Tuomen Juha-Pekka. Loistavista syötöistä sai nauttia Saarisen Niko ja Korhosen Joni. La-Ven  peli kulki lähes poikkeuksetta Asunmaan Niilan kautta, joka loi La-Ven vaarallisimmat tilanteet. MuSan maalivahti Kuusisto pelasti yhden tilanteen jo viivaltakin mutta sen lähemmäs La-Ve ei jaksolla enää päässyt. Tauolle lukemissa 4 - 1.

Neljännellä minuutilla La-Ve kavensi tilanteen 4 - 2, jonka jälkeen MuSalla ei kuitenkaan suurta hätää ollut. Toinen puoliaika ehti jo kääntyä toiselle kympille ennen kuin lisämaaleja syntyi. MuSa iski vastahyökkäyksesta Niko Saarisen tarjoillessa Jukka Paleniukselle takatolpalle.  Toisella jaksolla kumuloituvat virheet tulivat vierailla täyteen ja pääsipä MuSa kertaalleen koittaamaan maalia 10metristä. Tuomen Juha-Pekan vedon kuitenkin La-Ve maalivahti Sami Harjupatana torjui. Reilu minuutti ennen loppua Saarinen teki vielä päivä toisensa ja ottelun loppunumerot kirjataan lukemin 6 - 2. MuSa jatkaa kahden pelin jälkeen pistemenetyksittä ja seuraavaksi MuSa kohtaa ensi viikon lauantai 30.10 Valkeakoskella WFT:n.

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.