Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsalilla edessä tuplaviikonloppu

 
MuSaFutsalilla edessä tuplaviikonloppu

MuSa pelaa tulevana viikonloppuna kaksi peliä. Ensiksi lauantaina MuSa matkustaa Vaasaan kohdatakseen viime kaudella liigasta pudonneen Ruutupaidat. Sunnuntaina Poriin saapuu Helsingistä Marmiksen Kuula (MaKu). Odotettavissa on tasaiset ottelut kumpanakin päivänä, sillä joukkueet löytyvät sarjan yläpäästä. MuSalla on pari loukkaantunutta mutta kokoonpanosta saadaan niistä huolimatta iskukykyinen kun reservijoukkueesta nostetaan pelaajia mukaan kokoonpanoon. MuSan loistava alkukausi on hieman laantunut. Kahdessa viimeisessä vierasottelussa (WFT ja ACE) MuSa on jäänyt maaleitta, joten nyt kaivataan ratkaisijoita nousemaan esiin. Ruutupaidat aloittivat kauden tappiolla mutta sen jälkeen on pisteitä tullut tasaiseen tahtiin. Kauden  toinen tappio Vaasalaisille tuli MuSan sunnuntain vastustajan MaKun voittaessa heidät. Ruutupaidat ovat jo pelanneet 7 ottelua kun taas MuSa  on vasta 5. Lauantaina nähdään pystyykö MuSa nousemaan taulukossa yhden  pisteen edellä olevan Ruutupaitojen ohitse. Ottelu alkaa Vaasan Kauppiksella klo 15.00. Tervetuloa myös Porista katsojia Vaasaan kannustamaan MuSaa.

Sunnuntain vastus MaKu on pelannut myös 7 ottelua ja kerännyt niistä saman pistemäärän kuin Ruutupaidat eli 11 pistettä. Se on yksi enemmän kuin kaksi ottelua vähemmän pelanneella MuSalla. MaKu on pelannut kaksi edellistä otteluaan tasan sarjan häntäpään La-Vea ja HauPaa vastaan. MuSa ei silti lähde aliarvioimaan vastustajaansa. MaKu pelaa myös lauantaina, jolloin he kohtaavat Pirkkalassa PJK:n. Nähdäänkö sunnuntaina Porin Urheilutalolla kaksi väsynyttä joukkuetta vai hyvin levänneet joukkueet taistelemassa sarjan kärkipään sijoituksista. Tule paikalle niin näet. MuSa - MaKu Urheilutalolla klo 16.30 alkaen.

Seuraa heitä sunnuntaina:
MuSa: Niko Saarinen
MaKu: Mika Helin

Ja sunnuntai on kaikille futsalin ystäville hieno päivä, sillä Urheilutalolla pelataan kolme ottelua:
Klo 11.30 MuSa2 - PiTU (2.div.)
Klo 14.00 PoPa - FTK (liiga)
Klo 16.30 MuSa - MaKu (1.div.)

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää