Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Urheilullinen paluumuuttaja

 
Urheilullinen paluumuuttaja

Keskikenttäpelaaja Ilkka Santahuhta, 27, palaa FC Jazziin kahdenvuoden sopimuksella. Kaikkiaan kolme kautta (2002-2004) ja 62 peliä (4 maalia) FC Jazzissa Veikkausliigaa pelannut Santahuhta siirtyy punapaitoihin FC PoPasta.

FC PoPan lisäksi Santahuhta on pelannut Ykkösen tasolla Rauman Pallo-Iiroissa ja Tampereen PP-70:ssä.

Junioreissa Santahuhta aloitti pelaamisen Toejoen Veikoissa, josta hän siirtyi FC Jazziin C-nuorten iässä.

Viime kaudella Santahuhta pelasi FC PoPan paidassa 22 ottelua, joissa hän sai 8 Veikkauspörssi-pistettä.

- Päätin palata FC Jazzin, koska seuran kilpailulliset tavoitteet, toimintaympäristö ja organisaatio vakuuttivat minut. Tunnen olevani parhaassa kunnossa, mitä koskaan, ja koen, että FC Jazz tarjoaa minulle erinomaisen kilpailullisen haasteen, Santahuhta toteaa.

Santahuhta kokee kehittyneensä viime vuosien aikana sekä urheilijana että ihmisenä. Kokonaisvaltainen urheilijan elämä on hänelle tärkeä asia jo päivätyönkin kautta. FC Jazz aikookin käyttää Santahuhdan ammattitaitoa muun muassa ravitsemusasioissa myös junioripelaajien hyväksi.

- Kentällä haluan ottaa paljon vastuuta, ja olla urheilijana esimerkillinen muille pelaajille, hyvinvointialalla töitä tekevä pelaaja kertoo.

Santahuhta on pelaamisen ohella hankkinut liikuntaneuvojan pätevyyden. Pelaamisen lisäksi hän tulee osallistumaan myös FC Jazzin edustusjoukkueen valmennustiimin toimintaan.

- Ilkka on pelaaja parhaassa iässä ja FC Jazzin kasvatti. Olemme erittäin tyytyväisiä, että hänenkaltainen profiilipelaaja haluaa pelata juuri FC Jazzissa, ja olla omalta osaltaan kehittämässä toimintaamme, puheenjohtaja Tomi Leivo-Jokimäki iloitsee.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori 


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää