Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsal taisteli makean voiton MaKusta

 
MuSaFutsal taisteli makean voiton MaKusta

Tuplaviikonlopun toinen ottelu pelattiin Porin Urheilutalolla. Vieraana oli MaKu Helsingistä. Ottelua päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen kotivoittoon  4 - 2 (0 - 1). Voiton arkkitehteina oli parhaana palkittu Niko Saarinen  sekä 1+2 tehot kerännyt Juha Helander. Ensimmäisellä jaksolla MaKu siirtyi Teemu Pannulan huikealla pommilla 0 - 1 johtoon kulman jälkitilanteesta. Maalivahti Joni Kuusisto ei ehtinyt ´kissaa sanoa´ kun  pallo oli jo alakulmassa. Ottelun pelikello näytti aikaa 7.26. Sitä ennen ja sen jälkeen ei mitään varsinaisia maalipaikkoja ollut kummallakaan ja osittaisetkin paikat hoiti molemmissa päissä hyvin pelanneet maalivahdit, jotka pokkasivatkin palkintopöydältä omansa pois.  MuSan Kuusisto hopeisen lätkän sekä MaKun Randelin pronssisen lätkän. Tauolle siirryttiin 0 - 1 tilanteessa.

Toiselle puoliajalle tuli maaleja janoava MuSa, joka loi paikkoja toisen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä. Noin 5 minuuttia oli toista jaksoa pelattu kun MuSan maalilaulu soi tasoituksen merkiksi. Sami Kauppi pelasi syvyyteen Helanderille, joka otti haltuun kääntyi ja ampui pallon yläkulmaan. Sen jälkeen ottelu eteni tasaisissa merkeissä, ja molemmat näytti jo tyytyvän tasatulokseen mutta noin 4 minuuttia ennen loppua Niko Saarinen oli eri mieltä laittaessa pallon toistamiseen MaKun verkkoon. Alle minuutti ja lukemat jo 3 - 1. Sami Kauppi kauden ensimmäisellä maalillaan tekijänä. MaKulle aikalisä ja ylivoimapyöritys alkoi. Se tuottikin tulosta kun maajoukkueessakin esiintynyt Mika Helin iski pallon ohi Kuusiston. Loppuun asti saatiin jännittää toden teolla miten käy mutta 2 sekuntia ennen loppua Jukka Palenius iskee MuSan helpottavan neljännen maalin ja MuSan 4 - 2 voittoon.

MuSan seuraava ottelu La 11.12 klo 16.00 vs. KylVe Porin Urheilutalolla

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää