Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsalilla kahden kotiottelun viikonloppu

 
MuSaFutsalilla kahden kotiottelun viikonloppu

MuSa pelaa tulevana viikonloppuna kahdesti kotonaan Porin Urheilutalon matolla. Tähän mennessä kolmen kotiottelun jälkeen vieraat ovat aina jääneet pisteittä ja lauantaina pisteitä yrittää tulla hakemaan sarjakärjessä oleva KylVe Kylmäkoskelta. Sunnuntaina Poriin saapuu ESC Raaseporista. Viime viikonlopun kokoonpano-ongelmat ovat historiaa, sillä kokoonpanosta puuttuu vain varmuudella Toni Rajamäki. Toni saattaa pahimmassa tapauksessa menettää koko loppukauden. JP Tuomelle ottelu varmasti aiheuttaa lisäkipinää, sillä onhan JP pelannut KylVessä monta kautta futsalia. Armeijan harmaista tavoitettu ja kovassa lennossa oleva Niko Saarinen odottaa tiukkoja pelejä mutta uskoo oman maaliputkensa jatkuvan. Viikonlopun jälkeen Saarinen uskoo MuSan olevan yhä voittamaton kotikentällään.

Ilman taistelua ei silti pisteet Poriin jää, sillä KylVe johtaa sarjaa vain yhden tappion rasittamana. Sen he kärsivät sarjan hännille juuttuneelle Gepardille. Vastustajien riveistä löytyy kesällä Veikkausliigaa pelannut Henri Scheweleff, jonka taidot varmasti riittävät tälle tasolle.

Sunnuntain ottelussa vastaan tulee toinen uusi tuttavuus tällä sarjatasolla eli Raaseporilainen ESC, jonka pelaajisto koostuu pääosin EIF:issä jalkapalloa pelaavista pelaajista. Sarjataulukossa ESC löytyy yhden sijan kotijoukkuetta alempaa. Vierailijat ovat myös ennen viikonloppua pelanneet yhden ottelun MuSaa enemmän. ESCn Johan Estlander  johtaa vierailijoiden sisäistä pistepörssiä. MuSan on pelattava hyvä viikonloppu ja sunnuntain pelissä ei saa enää näkyä lauantain pelin rasitusta jos mielivät sunnuntaina pelata täydestä pistepotista. Kotiyleisön tukea tarvitaan myös viikonlopun kummassakin ottelussa, joten tervetuloa vaan kaikki katsomaan huippufutsalia Porin Urheilutalolle. Lauantain ottelu alkaa klo 16.00 ja sunnuntain ottelu klo 15.00.

Seuraa heitä:
MuSa: Juha Helander ja Niko Saarinen
KylVe: Henri Scheweleff
ESC: Magnus Huldin

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää