Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa solmi sopimuksia

 
FC PoPa solmi sopimuksia

FC PoPa on solminut kaksi uutta sopimusta, Pallo-Iiroista PoPaan siirtyy Juuso Aalto, 20, jonka sopimus on kaksi vuotta ja viime kaudella pahasta polvivammasta kärsinyt Toni Junnila on tehnyt vuoden  sopimuksen. Lisäksi nuori Aleksander Akbar on jatkanut sopimustaan vuodella, tuore sopimus on voimassa kauden 2012 loppuun.

Keskikentällä eri rooleissa viihtyvä Juuso tulee innosta puhkuen PoPaan.

- Hienoa saada mahdollisuus PoPassa, jonka ajatus futiksesta on samanlainen kuin itselläni. Tulen tekemään kaikkeni harjoituksissa ja peleissä, jotta kehitys jatkuisi ja saisin tulevalla kaudella mahdollisimman paljon peliaikaa ja pystyisin auttamaan joukkuetta omalla panoksellani. Juho Lehtosen esimerkki innoitti minua siirtymään Poriin, Juho on mennyt Porissa paljon eteenpäin ja toivottavasti tämä askel auttaa myös minua urallani.

Urheilutoimenjohtaja Antti Sumiala pitää Juusoa potentiaalisen pelaajana.

- Haemme ensisijaisesti lahjakkaita pelaajia Satakunnasta ja olemme tarkkailleet Juusoa jo pitkään. Näemme Juusossa paljon potentiaalia, joka kehittyi viime kaudella isoin harppauksin. Löi viime kaudella itsensä läpi kakkosdivisioonassa ja kehityksen jatkuessa samalla tavalla hänellä on kaikki mahdollisuudet ottaa PoPasta iso rooli jo tulevalla kaudella.

Viime kauden ensimmäisessä ottelussa loukkaantuneen Toni Junnilan kanssa on tehty vuoden sopimus.

- Tonin viime kausi oli todella epäonninen, joka loppui ennen kuin ehti kunnolla edes alkamaan. Polven kuntoutus on edennyt siihen vaiheeseen, että tammikuun mies harjoittelee oman ohjelman mukaan ja kuntoutuksen eteneminen aikataulun mukaan Toni päässee helmikuun aikana joukkueharjoituksiin mukaan. Kunnossa ollessaan Toni tulee olemaan todella tärkeä pelaaja meille, kertoo Sumiala.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Aleksander Akbar

1.1.1992
Tiedot

ToniJunnila

Toni Junnila

31.12.1984 Pori
Tiedot

AnttiSumiala

Antti Sumiala

20.2.1974 Pori
Tiedot


Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää