Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsalin yhteenveto kaudesta

 
MuSaFutsalin yhteenveto kaudesta

MuSaFutsal pelasi historiallisen futsalkauden 2010 - 2011, sillä joukkue pelasi ensimmäistä kertaa historiassaan Futsalin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Ykkösessä. Viime kevät päättyi nousujuhliin. Tämä kevät ei niin riehakkaita hetkiä tuonut kuin viime kevät mutta ranskalaista visiittiä emme tehneet. Se oli tavoite, joka täyttyi. Ennen kauden alkua havahduimme liian myöhään jopa kaikkien varusteiden hankinnassa. Peliasutkin saimme vasta kauden toiselle puoliskolle :)

Otteluohjelman tultua julki oli joukkueessamme kaksijakoiset fiilikset, sillä toisaalta hyvään paikkaan pohjoisen reissu mutta olisi HauPa voinut Poriinkin tulla. Rovaniemen reissua ei sentään tullut. Haukiputaalta otetun voiton jälkeen joukkueen fiilikset hipoivat pilviä. Jälkeenpäin ajateltuna pohjoisen reissu tiivisti joukkuettamme sopivasti. Sitten oli vuorossa kauden ensimmäinen kotiottelu. Kukaan ei oikein tiennyt miten hommat sujuvat ja pientä epävarmuutta havaittavissa. Joukkueessakin oli pientä jännitystä. Se kaikkosi onneksi nopeasti ja kotivoitto irtosi. WFT:tä vastaan futsalille epänormaali 0 - 0 tulos ja seuraavassakin vierasottelussa jäätiin myös nollille ACE:n vieraana. ACE:a ennen ennätysyleisön (103) edessä Gepardi kaatui loistavan toisen jakson ansiosta 8 - 2. ACE ottelun jälkeen oli noin kuukauden tauko, jonka jälkeen kauden ensimmäinen tuplaviikonloppu. Lauantaina Vaasassa 5 - 3 tappio, josta sisuuntuneina 4 - 2 kotivoitto MaKusta. Heti seuraavana viikonloppuna oli jälleen tuplaottelut. Molemmat kotona, sillä lauantaina KylVe ja sunnuntaina ESC. 1 - 1 ja 3 - 5. Sitten lähdettiin joulutauolle. Kauden ensimmäiseen puolikkaaseen mahtui niin hyviä kuin huonoja hetkiä. Pelaajistosta esille nousivat ensimmäisellä puoliskolla liigahopeaa PoPassa juhlinut Juha Helander sekä 20-vuotias Jussi Välilä. Maalivahti Joni Kuusisto oli myös paikotellen jopa maaginen.

Vuosi vaihtui ja harjoituksissa meno jatkui rentona. Vuoden ensimmäinen peli oli kärkiporukoissa ollutta nousijaehdokasta SoFo:a vastaan Somerolla. Tiukkojen vaiheiden jälkeen riemukas 4 - 6 vierasvoitto tuliaisina takaisin Poriin. Seuraavana viikonloppuna oli edessä kauden viimeinen tuplaviikonloppu. Ennakko-odotukset peleistä oli korkealla, sillä taistelihan MuSa nyt noususta liigaan. Pelaajisto alkoi harveta loukkaantumisten myötä pahasti näihin aikoihin ja viikonlopun kaksi tasapeliä lähes mursi liigaunelman. Zenithin kanssa kotona 2 - 2 ja PJK:n vieraana 7 - 7. Pirkkalassa maalinsuulla debyti vasta 16-vuotias Juho-Matti Pösö, jonka esiintyminen oli tulevaisuutta ajatellen hyvä. Kautta kaksi peliä jäljellä ja muiden pelatessa ottelujaan ristiin oli MuSalla vielä sauma liiganousuun. Viimeistään haaveet saatiin poistaa ajatuksista Lempäälässä, jossa Loiske kaatoi MuSan 6 - 3. 'Kölli' Heinonen pelasi unelmaottelun ja palkittiinkin ansaitusti joukkueen parhaana. Viimeisessä ottelussa AC Stoppia vastaan ei ollut panosta enää muuta kuin Stopilla. Voitolla Stoppi nousisi liigaan ACE:n ja SoFo:n seurana. MuSalla oli jo akuutti pelaajapula, josta kertoo myös, että 47-vuotias joukkueen manageri kävi myös kentällä. Toisella jaksolla kentällä oli myös maalivahtina tutuksi tullut Joni Kuusisto. Ottelu päättyi 0 - 6 ja AC Stopin nousujuhliin. MuSa säilyi Ykkösessä ja lähtee kautta kokeneempana hakemaan sijoitusta kärkikastista. Joukkueen onnistujia oli kaudella Joni Kuusisto, joka piti torjunnoillaan MuSaa pystyssä. Siirtomarkkinoillakin MuSa oli mukana, sillä PoPa halusi Joni Korhosen liigarinkiinsä. Joni on esiintynyt ihan mukavasti liigassa avaten myös maalitilinsä! 2 maalia vierasottelussa FTK:ta vastaan. Parikymppiset Jussi Välilä ja Niko Saarinen voivat olla myös tyytyväisiä kauteensa. Kiitän MuSaFutsalin puolesta yleisöä ja yhteistyökumppaneita menneestä kaudesta. Ensi kaudella nähdään!!

MuSaFutsalin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää